maanantai 23. heinäkuuta 2012

Jälleen kortteja naiselle

Koko päivän on hissukseen satanut ja tuuli ulvoo nurkissa.Liekö muistutus syksyn lähestymisestä? Korttien tekemistä sää ei onneksi haittaa ja Rauman Pitsiviikon kortteihin tein täydennystä. Sitten piti vaihtaa aihetta ja tein pari korttia naiselle.


*******************************

Jo aikaisemmin mainitsin,että pääsin viime viikolla käymään Karton korttitehtaalla ja tässä muutama kuva.

Tämän miehen selän takana olisin viihtynyt vaikka kuinka pitkään! Hän suunnitteli viimeisiä joulukortteja tulevan joulun myyntiin.

Esimerkiksi tällaisia kortteja tulee kappojen korttitelineisiin.

Karton mallisto käsittää n.2000 erilaista korttia ja varsin näppärästi hoidettiin tilausten keräily.

Nuorten tyttöjen suuresta idolista Robinista ilmestyy aivan lähiaikoina sarja,jossa on kortteja,kalentereita ja mitä siinä nyt mahtoikaan olla.

Paino-osasto oli kokonaisuudessan viettämässä kesälomia, joten valitettavasti siihen en päässyt tutustumaan.6 kommenttia:

 1. Oooh, nämä korttisi ovat niitä suosikkejani, niin nostalgisia ja ihania!
  Karton joulukortit näyttävät turvallisen perinteisiltä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä Arja sanon , että sun korttisi ovat paljon kauniimpia kun noi "tavalliset" :D
  Mukavaa alkuviikkoa ja kylymää on täälläkin. Villasukat ja pitkät kalsarit pitää olla...onhan nyt heinäkuu ja helteet, heh.

  VastaaPoista
 3. Pidän todella paljon korteistasi. Nämä kaksi ovat aivan hurmaavia!!

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavan kauniita kortteja :) Vuodatus sitten teki sen mitä pelkäsit eli kadotti kuvat :( Käsittämätöntä, mutta taas toisaalta Vuodatus on oireillut niin pitkään, että tuo oli kai ennemmin tai myöhemmin odotettavissa. Ei paljon lohduta tieto, että jotakin korvausta voi mahdollisesti yrittää hakea, koska kuvat on kuitenkin hävinneet bittiavaruuteen :(

  VastaaPoista
 5. Ei lohduta...ei :(( Vuosien askarteluarkisto on tuhottu ja pikapuolin painan deleteä vuodatuksen blogieni kohdalla. Vähän nyt kärsii koko bloggausinnostus,mutta eiköhän se syksyn myötä palaa...toivon niin.
  Nyt sitten jatketaan täältä ja unohdetaan menneet, koska asialle ei voi mitään.

  VastaaPoista
 6. Onnea Uudella Blogillesi! Hui huikeaa,miten hieno ja taiteellinen tämän on! Pitääkin sukeltaa paremmin tämän syövereihin:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!