tiistai 16. lokakuuta 2012

Leilan atc-haaste #3 rusetti, pitsiä ja helmikoriste

Leilan lokakuun haasteen aihe innosti kahden atc-kortin tekemiseen. Nuo paljon leikkejä nähneet nukenkasvot olivat lähtökohtana. Ensimmäisessä muistellaan ja kaipaillaan vanhaa nukkea ja toisessa uusi ihana nukke on saanut huomion ja hellyyden. Kiitos Leilalle haasteesta!

"Missing You"

"Sweet"
Edit; Kivasti kommenteissa virisi keskustelu nukkien nimistä ym:stä.Allaolevassa kuvassa on ensimmäinen nukkeni, jonka muistan.Nuken nimi oli Katriina ja ihanan koiramme nimi oli Taija. Sikäli enteellinen nimi nukella, että vanhin lapsenlapseni (tyttärentytär) on myös nimeltään Katriina.


10 kommenttia:

 1. Nuket ovat ainakin minulle niin nostalgisia. Muistan vieläkin ensimmäisen nukkeni nimen. Se oli Maija.
  Hienot nukkekortit!

  VastaaPoista
 2. Kivasti vanha nukke ja uusi nukke kohtaavat näissä sinun korteissa. Upeat työt!!
  Muistan myös ensimmäisen, "hienon" nukkeni nimen joka oli Marianne. Sitten oli vähän "arkisempi" nukke ja hän oli Johanna :)
  Kiitos Arja osallistumisesta ATC haasteeseeni ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Upeat nukkekortit!
  Minulla on ensimmäinen nukkeni vielä tallella, ikävä kyllä en muista sen nimeä. Ei sillä tainnut nimeä edes olla. Muistan kutsuneeni sitä vain isonukeksi, oli samankokoinen kuin minä, kun sain sen.

  VastaaPoista
 4. Niin kauniit kortit olet tehnyt haasteeseen.

  VastaaPoista
 5. Olen tosi ihastunut tuohon ylimpään korttiisi "Missing You". Vähän harmi, että haluat pitää sen omassa kokoelmassasi :)

  VastaaPoista
 6. Fantastisia kortteja. Eka on aika mystisen oloinen , josta tykkään erityissesti :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kortteja. Nuket viehättävät aina vain. Minulla on tallella vielä oma vanha nukkenikin, nimeltään oli Markku, mutta myöhemmin vaihtoi sukupuolta (sehän on hyvin mahdollista nukkemaailmassakin) ja oli muistaakseni Maria.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!