keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kivenpyörittäjien piha

Perustettiin yksi kivikkoryhmä uudelleen ja taiteellinen vaikutelma on nyt tämä.

Pihallamme pyritellään kiviä paikasta toiseen ja useampi kivikko on rakennettu.

Isännän kivitaidetta. Oikealla Napoleon katselee takametsän puita :)
Kivien lisäksi vähän pehmeämpää! Tämä orava on tullut aika luottavaiseksi ja päästää lähelle kun rauhallisesti liikkuu. Sain napattua kuvan, jossa oravan silmään heijastuu talomme pääty. Kun klikkaat kuvan suuremmaksi niin näet hyvin heijastuman. Isäntää kaihertaa kovasti tämä ottamani kuva ja on omilla kameroillaan yrittänyt samaa tulosta siinä kuitenkaan onnistumatta! Otan tuhansia kuvia vuodessa ja todellisia "helmiä" on vain ihan muutama ja tämän liitän nyt siihen nauhaan.

3 kommenttia:

  1. Tykkään kyllä aivan täysillä ja annan taiteellisesta vaikutelmasta täydet 10 pistettä :) Jaan rakkautesi kiviin! Sammalleimu on tosi ihana tuollaisina suurina mattoina. Napoleonia ei löydykään ihan jokaiselta pihalta :D Oravakuvalla voisit osallistua johonkin kuvauskilpailuun, koska se on aivan loistava.

    VastaaPoista
  2. Ihania kiviä ja hienosti taiteiltu. Min olen ihastunut noihin kiviin myös niin kovasti, että niitä joka paikkaan pihalla yritän asetella:) Tuo kukka taitaa olla sammalleimu. Tuota minäki haluaisin se on niin nättiä, kun kukkii komeasti. Tuo orava kuva on kyllä ihan mielettömän hieno!

    VastaaPoista
  3. Kauniita kivikkoryhmiä olette tehneet! Olette molemmat näemmä hyvin taiteellisia. Hieno heijastus onkin oravan silmässä. Todella upea kuva!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!