torstai 17. lokakuuta 2013

Sailan ATC-tuplavaihto #3

 Onneksi joskus tulee selattua tekstejä vähän pidemmälle taaksepän ja huomasin kauhukseni, etten ole ollenkaan julkaissut valmiiksi tehtyä postausta Sailan järjestämästä atc-tuplavaihdosta.
Ykkösosaan lähetin tällaiset kortit:
Vaihdossa sain tällaiset ihanuudet:
Vasemmanpuoleinen Sailalta ja oikeanpuoleinen Aprikselta
Kakkosvaihetta varten saamani kuvat unohdin kuvata samoin kuin ne, jotka itse lähetin kakkosvaiheen kortteja varten. Mutta tällaiset kortit tein saamistani kuvista ja ne menivät Macalle
Sain kuvan tytöstä ja pelasturenkaasta.
Saamani kakkosvaiheen kauniit kortit oli tehnyt Täti Punainen
Lähetin pojan ja tytön kuvat.
Lämpimät kiitokset kaikille ja pyydän tuhannesti anteeksi, etten ole hoidellut postausta ja kiitoksia hyvien tapojen mukaisesti.

5 kommenttia:

 1. Hyvänen aika miten upeita kaaikki. Minä olen täällä innoissani kuin pikkulapset. Meillä satoi 15 cm lunta viimeyönä.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja :) Hyvin ehti tämän postauksen tehdä vielä tässäkin vaiheessa :D

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä omakin tekele :) Olenkin miettinyt, että keille Saila ne lähetti. Ja minä pääsin nauttimaan Lise Lotte kortistasi, todella upea. Kauniita kortteja kaikki.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kortit ovat vaihtaneet omistajaansa.
  Tuota "hyvien tapojen mukaisesti" jäin miettimään vähän laajemminkin.
  Jotkut ovat ilmoittaneet, etteivät laita esille vaihdoissa saamiaan kortteja lainkaan (poikkeuksena kylläkin tuplavaihto). Se on minusta ihan ok. Mutta silti kaipaisin jonkinlaista ilmoitusta korttien perille saapumisesta. En ole kiitoksen kipea, vaan haluaisin varmuuden siitä, että posti on asianmukaisesti saapunut vastaanottajalle. Mielessä kummitelee edelleen kaksi hävinnyttä korttilähetystä Kuopion suuntaan muutama vuosi sitten. Ne olivat peräkkäiset lähetykset ja vasta kolmannella kerralla lähetys meni perille. Jälkeenpäin selvisi, että silloin Kuopion suunnalla oli enemmänkin häiriöitä postin kulussa. Nyt odottelen tietoa reilu kuukausi sitten lähettämistäni korteista; olen kyllä perästäkin kysellyt ilman vastausta.
  Aikaviiveet ovat toki ihan ymmärrettäviä, sillä jokaisella on muutakin elämää ja kaikka voi elämässä sattua ja silloin blogipäivitykset eivät ole ykkösasia.
  Tulipa nyt vuodatusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manumiina; Aivan kuten sinäkin, kaipaan tietoa siitä, että lähetys on mennyt perille.Ellei halua bologiinsa laittaa esille niin se on ok.
   Itselläni tähän asiaan liittyvät hyvät tavat ovat:julkaisen blogissa ja yleensä käyn vielä lähettäjän blogissa tai meilitse ilmoittamassa perilletulosta ja kiittelemässä vaihdosta.
   Nyt sotkeentui homma, kun vaihto oli Turkin reissun molemmin puolin.Tein postauksen valmiiksi ja sitten oli jotain muuta postattavaa ja luonnos jäi roikkumaan tallennettuihin teksteihin. Harmittelin kovasti itsekseni tapahtunutta kun onneksi eilen asian huomasin.
   Yksi vaihtolähetys on itseltäkin kadonnut parisen vuotta sitten eikä ole mistään putkahtanut esille. Korteista ottamistani kuvista tein jäljennökset vaihtokaverille.

   Poista

Kiitos kommentistasi!