maanantai 18. marraskuuta 2013

Kirkko on valmis

Kirkon rakennusurakka on nyt valmis! Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen, joka valmistui n. 20 työtunnissa.
Kokonaispituus takaseinästä rappujen etureunaan on 40 cm, leveys 15/10 cm ja korkeus sokkelin alareunasta torniin ristin kärkeen 40 cm. Eli aika iso siitä tuli.
Materiaalina käytin valkoista tukevaa kartonkia, seiniin liimasin käsitehtyä paperia. Ovi, sokkeli ja katto on Distress Inkillä värjättyä kartonkia. Paanut leikkasin rimpsuina ja reunoihin laitoin hieman gessoa. Ikkunat ovat liivatehdeistä tehty ja koristeet vaniljan värisestä paksusta korttikartongista leikattu ja stanssattu.

Kartongista tehtyjen rappujen tasot päällystin Katilta saamillani vuolukiviliuskoilla, jotka sain aikanani saatteella "kyllä sinä niistä jotain keksit". Myös rappujen molemmin puolin olevat kissankultaa kimaltavat kivet olivat samassa lähetyksessä. Kukkaruukut ovat pieniä vuokia, jotka maalasin harmaaksi ja täytin massalla, johon tyrkkäsin keinohavuja.

Liimasin kaksi samanlaista riipusristiä vastakkain, niin näyttää nätiltä myös takaa. Kello on riipus, jota vähän tuunasin ja eteisen harjan alla oleva Jeesuksen kuva on korunosa sekin.
Alttaritaulun kuvan tulostin piirtoheitinkalvolle ja sen päälle laitoin liivatelehden ja stanssatun katedraali-ikkunan. Koristelin vielä reunaa stanssatuilla kulmilla ja pikkuisella ristillä.
Sähkötyöt hoituivat omatoimisesti, ei sitä turhaan ole työteknikon papereissa sähköopissa kymppi :)

18 kommenttia:

 1. Huikean kaunis kirkko. Vetää ihan sanattomaksi.

  VastaaPoista
 2. Tämä upea taidonnäyte vetää nyt liki sanattomaksi ...huikean upea taideteos!

  VastaaPoista
 3. Oooohhhh! Upea kirkko! Ihanat ikkunakin!

  VastaaPoista
 4. Teetpä sitten mitä tahansa, niin aina on lopputuloksena jotain todella kaunista. Tuo kirkko on kerrassaan ihmeellisen ihana.

  VastaaPoista
 5. Huikea ! Tuolla passaa sanomaa jeesuksesta julistaa :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä mielettömän hieno! Oikein ajan kanssa tätä tutkailin ja ihailin :)

  VastaaPoista
 7. Hienoa että sain nähdä tämän! Hyvä että laitoit linkin tänne.
  Mikä taidonnäyte tämä onkaan! Hienosti oivalletut materiaalit, kuten nuo ulkoseinien pinnat käsintehdystä paperista, kaikkien muiden keksintöjen lisäksi.
  Erittäin kaunis ja vaikuttava!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!