maanantai 1. syyskuuta 2014

My Life, levite ja lehtikaalisipsit

Meillä on jo pitkään käytetty itsetehtyä levitettä Paula Heinosen ohjeen mukaisesti. Yleensä laitan mausteeksi persiljaa, ruohosipulia (tai uuden sipulin varsia) ja yhden pienen valkosipulin kynnen. Todella hyvää ja terveellistä leivän päällä ja korvaa voi-sipulikastikkeen uusien perunoiden kanssa.
 Toinen terveellinen herkku, jota meillä käytetään on lehtikaalisipsit. Hyvää välipalana, posteltavana tai ruokalisukkeena. Olen tykästynyt tähän ohjeeseen.
Molemmat ovat tosi nopeita ja helppoja tehdä. Suosittelen lämpimästi!

6 kommenttia:

  1. Nuo lehtikaalisipsit rupesivat kiinnostamaan. Kiitos ohjeesta. Pakko kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Kivoja ohjeita, nuo lehtikaalisipsit ovat ihan uusi juttu minulle.

    VastaaPoista
  3. Lehtikaali on mun yksi herkkuni. Kaikkiin se ei uppoa, itse sitä rakastan.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista Enkuli, Sirpa ja Maiju :) Itse olen lehtikaalisipseistä huomioinut sen, että mitä enemmän syö sen paremmalta maistuu :D

    VastaaPoista
  5. Sain keväällä maistaa lehtikaalisipsejä kaverin luona, ja olivat kyllä maistamisen arvoisia. Aika vahva on lehtikaalin maku, mutta rakenne noissa sipseissä on niin mielenkiintoinen että pakko oli "vielä yks maistaa". Vielä en itse intoutunut tekemään kumminkaan.. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin totta, että viel pitää yksi maistaa :) Rapisevat niin kivasti hampaissa, mut kannattaa muistaa katsoa peiliin kun on niitä syönyt...jää helposti pieniä vihreitä paloja hampaiden pinnalle. Mutta siis niihin tulee helposti himo :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!