torstai 23. lokakuuta 2014

Jotain kuvia...

Pihapiirissä ei mainittavammin mitään kuvattavaa nyt ole. Alkaa olla aika alastonta, kun suurinpiirtein kaikki on laitettu talvikuntoon. Pihan vesiallaskin jo tyhjennettiin ja se on minulle varma merkki talven tulosta. Kesäni alkaa kun allas täytetään ja kunnostetaan keväällä ja kesäni loppuu totaalisesti kun se tyhjennetään.
Suunnitelmissa on vielä tulevana lauantaina kesäkeittiössä laittaa ruokaa ja nauttia vielä yksi ilta huvimajassa kynttilöiden loisteessa ja sitten nekin tärkeät kesäpaikat siirtyvät muutaman kuukauden hiljaiseloon. Huomaan, miten vaikea on irrottautua kesästä, vielä jotain pientä kesään liittyvää pitää roikottaa mukana niin pitkälle kuin suinkin voi. Mutta kohta on annettava periksi.
Mielenkiintoista kuvattavaa on todellakin vähän, oravakuviakin alkaa olla satamäärin. Lintukuvaukset eivät oikein ole onnistuneet kun ovat niin mahdottoman vilkkaita vielä tähän aikaan.
Katselin syksyn aikana ottamiani kuvia ja löysin julkaisematta jääneet kuvat upeasta vaahterasta Monnan hautausmaalla. Puu on aivan valtavan kokoinen ja oli niin upea näky syysasussaan.


Piha-allas ehti kerran saada jäätaidetta pinnalleen ennen tyhjentämistä:

Ilmojen viilennyttyä Otturi-Vilikin tulee taas mielellään piipahtamaan sisällä, välillä vaan tarkistaa, että kaikki on kunnossa ja toisinaan jää vähäksi aikaa nukkumaan. Kyllä kissa aina valitsee sen aurinkoisen nukkumapaikan, niin terassilla kuin sisälläkin


Kun oli ensin torkuttu sisällä ja terassilla niin oli jotain googletettavaa ilmeisesti :)

Kuvailujen suhteen odottelen edelleenkin kuuraa ja kunnon syysmyräkkää lähtisin myös merenrantaan kuvailemaan.7 kommenttia:

 1. Kaunis on vaahtera syysasussaan, samoin jäätynyt veden pinta.
  Kissa osaa nauttia olostaan.

  VastaaPoista
 2. Oi että on upeita kuvia.Naurattaa tuo googletus. Tarkkaa puhaa.

  VastaaPoista
 3. Kauniisti värittynyt vaahtera karrassaan. Vili todella nauttii olostaan ylimmässä kuvassa :)

  VastaaPoista
 4. Olen ihastellut alempana olevia ruusuja. Ne ovat kertakaikkisen ihania, kauniita, upeita, niin aidon oloisia!
  Tulin eilen illalla kotiin ja meidän takapihan upeissa vaahteroisssa ei ollut enää yhtään lehteä puussa. Muutenkin harmaata ja ankeaa; tällaiset syyspäivät ovat niitä pahimpia. Kun vähänkin näkyy aurinkoa, niin heti tuntuu paremmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina kommentistasi :)
   Aika nopeasti ruska meni ohi ja nyt puut ovat lehdettömiä ja pitää taas tottua ajatukseen, että harmaa on hyvä väri.

   Poista

Kiitos kommentistasi!