tiistai 24. toukokuuta 2016

Yksi atc-kortti ym

Ei oikein ole virinnyt atc-innostus uudelleen vaikka jossain vaiheessa sellaista uumoilin. Tänään tein muita kortteja ja jostain laatikosta jäi käteen kaksi kuvaa, joille löytyi heti osoite, hyvin simppeli ja yksinkertainen atc-kortti niistä tuli.
"Shhhh, älkää kertoko, että olin tuolla kirjahyllyn takana piilossa".
Korttien tekemisen lomassa nautin lautasellisen salaattia ja ison lasillisen smoothieta. Istuin ulkona ja kuuntelin lintujen laulua ja lähitilan kukon kiekumista, aurinko paistoi lämpimästi. Ei valittamista :)


Kaksi lempikukkaani, kielo ja orvokki pienessä perintömaljakossa ovat perinne. Kielot kukkivat pihan reunamilla runsaasti ja varsinkin iltaisin täyttävät pihan tuoksullaan.

Hetken mielessä käväisi ajatus joulusta kun katselin  keltaista hyasinttia ja Santa Claus-tulppaania. Vähän kitusia ovat, viime keväänä kukkivat komeammin kukkasin, mutta ovat kuitenkin talvesta selviytyneet. Tulppaani on alunperin joulusta 2013 ja hyasintti joulusta 2014.6 kommenttia:

 1. Hauska kortti. Meillä on kielot vielä nupuillaan. Minä niin odotan niitä ja syreenin kukkia.

  VastaaPoista
 2. Ihana no atc-kortti :)
  Mutta täällä on myös samat kukkaset suosikkeja ja sireeni. Kyllä niistä tulee niin ihana kesäinen tuoksu.
  Kaunis kortti myös tuo toinen alempana.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sirpa 😊
  Syreenin tuoksu on myös niin kesäinen ja juhannusruusu kuuluu samaan kategoriaan. Ensimmäiset juhannusruusun kukkaset laitan Hankkilan mummun ruusukannuun...sekin on perinne 😊

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti ja kyllä sinä osaatkin niitä tehdä.Suurin osa tulppaaneistani nousivat vain muutaman sentin eikä tule kukkia. Voihan harmitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :)
   Olen luovuttanut tulppaanien kanssa kun myyrät syövät kaikki sipulit. Ainoastaan tämä Santa Claus on säilynyt ja jostain on yksi punainen tulppu johkaantunut valkosipulien joukkoon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!