tiistai 12. heinäkuuta 2016

Skräppäyskoulu osa 5

Minnan skräppäyskoulun viides jakso keskittyy väreihin. Valitsin hyvin värikkään kuvan ja sen taustaksi myös hyvin värikästä käsintehtyä paperia. Valkoinen tausta on lasikuitutapettia. Ehdottomasti halusin mukaan pätkän oranssia silkkinauhaa ja sovittelin sitä useampaankin kohtaan, tuohon se jäi. Vastapainoksi sille, että olen jo tehnyt parikin aika synkkää sivua nyt tämä värikäs pläjäys. Tulee vähän pirteyttä albumiin! Tähän sivuun ei tarinaa mahtunut, mutta puhukoon kuva puolestaan.Skräppäyskoulussa on jo osa kuusikin ilmestynyt. Olen vähän jälessä, mutta kyllä täältä tullaan!

6 kommenttia:

 1. Ihana sivu väreineen kaikkineen. Eipä siihen tekstiä tarvitsekaan, kuva kertoo kaiken tarpeellisen.
  Mukava tämä skräppäyskoulu. Minulla on ollut jo muutaman vuoden iso, tyhjä kräppäysalbumi(jostakin alesta muutamalla eurolla ostettu) ja nyt vihdoinkin saavat sivut täyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Olen myös pitkään ollut vähän kiinnostunut skräppäämisestä, mutten tarpeeksi, jotta olisi tullut aloitettua. Nyt on innostus päällänsä :D

   Poista
 2. Hieno kokonaisuus. Kiva toi käsintehty paperi. Se antaa minusta kivan säväyksen myös kokonaisuuteen, mukavan hauska kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :)
   Kyläkutojat olivat hauskoja, vilkkaita ja värikkäitä laulajia ja taitavia pesänrakentajia.

   Poista
 3. Tosi hauska sivu! Värikäs, muttei kuitenkaan liian kirjava tai sekava.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!