torstai 9. elokuuta 2012

It's all about Vintage and Beauty #24

Pitkästä aikaa osallistun jonnekin haasteeseen. Syksyn tullen taas varmaankin innostuu haasteista enemmänkin. Tästä aloitetaan. Aiheena kakkupaperi.

Kakkupaperin stanssasin mustasta kartongista Cheery Lynn'n stanssilla.Päällystin cd-levyn taustan värisellä ruskehtavalla kartongilla ja sen päälle liimasin kakkupaperin. Iki-ihanalla Stempelgleden Maribel-leimasimella leimasin kuvan kartongille,jonka olin värjännyt Distress Inkillä ja itsetehdyllä helmiäismistillä.Memory Boxin stanssilla vielä hentoisia oksia ja kulmat kulmaleikkurilla muotoonsa. Kulmissa on kynsikoristeita.Kuvan kiinnitin tarrapaloilla,joten kortissa on kolmiulotteisuutta.11 kommenttia:

 1. Waw... tämä on tyylikkäin näkemäni tapa käyttää kakkupaperia. Muutenkin kortti on super kaunis. Värit ovat samoin kerrassaan hienot!

  VastaaPoista
 2. Mielettömän upea kokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Ei voi muuta sanoa, kuin perusvarmaa, huoliteltua ja tyylikästä taas kerran, sinä se et koskaan ainakaan esittele mitään viimeistelemätöntä. Näitä katsellessa saa aina haukkoa henkeä.

  VastaaPoista
 4. Voi wau!!! Siis kertakaikkisen upea kortti!! Ihana!!! Kiitos osallistumisesta It's All About The Vintage & Beauty Haasteeseen!!

  VastaaPoista
 5. Voi jestas miten upea kortti! Niin ihana kuva ja niin mainiot värit! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty Haasteeseen! Onnesa arvontaan!

  VastaaPoista
 6. Kaunis!

  Kiva, kun osallistuit vintage and beauty -haasteeseemme ja Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 7. Onpa hieno kortti! Todella tyylikäs.

  VastaaPoista
 8. Upean dramaattinen kortti! Kiitos osallistumsestasi haasteeseemme!

  VastaaPoista
 9. Ihana! Kuva ja koristeet istuvat yksi yhteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!