maanantai 6. elokuuta 2012

Vanha blogi on poistunut

Syyskuun 28.pvä 2007 intoa uhkuen julkaisin Arjan askartelupajan. Hiekkaoliivin Sandy minulle pohjan räätälöi ja alkuun auttoi ja neuvoi.Vuodatuksen grande katastrofin johdosta oli pakko keksiä jotain muuta ja muutto tänne bloggeriin tuli ajankohtaiseksi.
Hetki sitten loin viimeisen silmäyksen vanhaan blogiin, joka kuvattomana oli tylsääkin tylsempi.Kun hetken mietin kohdassa "haluatko varmasti poistaa blogin" tuli tosi haikea olo.Melkein viisi vuotta, noin 1500 postausta kuvineen, kaikki teidän kommenttinne, oma askarteluarkistoni...Karvisen kuvalla varustettu kello jäi osoittamaan 9.30.
Se siitä sitten ja eteenpäin!

Jottei nyt ihan synkistelyksi mene niin aamun piristysruiske oli ehdottomasti Länsi-Suomessa sarjakuva B.Virtanen6 kommenttia:

 1. Älä Arja sure vaikka vihaksi minunkin pistää "ettei ittehensä maharu".
  Uusilla tuulilla jatketaan, kohta deletenappula kilahtaa minullakin viimeisen kerran vuodatuksessa.
  Ihanaa kun meillä on tämä harrastus ja ihanaa kun niin moni on jo löytänyt niin sinun kun minunkin uudet sivut.
  Hyvää viikkoa ja kortteiluintoa.

  VastaaPoista
 2. Varmasti tuntui vanhasta luopuminen pahalta.
  Uskon, että uudistukset kaikissa muodoissaan kuitenkin lopulta koituvat hedelmällisiksi. Hyvä kun osaat ottaa huumorin avuksi ikävien asioiden keskellä. Ei kissallakaan aina ole kissanpäivät DD!

  VastaaPoista
 3. Nyyh! =o(
  Kurjaa! Sulla oli siellä ihan käsittämättömän runsas tietopankki ja toinen toistaan upeampia kortteja.
  Mutta itku ei auta. Ja täällä on jo hienoja kortteja.

  VastaaPoista
 4. Sinun arvokasta tietopankkiasi suren!
  Sinun luomistaitosi juurten, joiden voi sanoa ainakin osaltaan kasvaneen siellä tehdyssä työssä, tulokset ovat nyt täällä nähtävissä ja nautittavissa!!

  Sarjakuva on aivan mainio piristys!

  VastaaPoista
 5. Tiedän tunteen. Samoin tein minä vanhalle blogilleni, jossa oli paljon tietoa, kuvia ja paljon loistavaa analysointia Pinton tukiporukalta. Myös minä mietin hetken ennen lopullista poistamista. Videopätkät, kaikki kuvat... historia. Voi harmi.
  Mutta kuten eräs matkamme eläinlääkäri sanoi muorin ongelmista: "Eteenpäin, sanoi mummo lumessa!" Niinpä. Eteenpäin siis! Ovi on auki!

  VastaaPoista
 6. Repesin...siis ton sarjakuvan kohdalla, aivan ihana. Tuli jotenkin oma kolli mieleen, peitti oman astiansa mun jouluverhoilla=))).
  Surettaa sun ja meidän kaikkien muidenkin puolesta tuo vuodatuksen töppäys.Siellä ne nyt on, kyberavaruudessa kaikki kuvat=(((.
  Onnea tämän uuden blogisi johdosta, tästä tulee ihan takuuvarmasti yhtä ihana kun vanhastakin
  Askartelu intoa toivotellen -Kirsi-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!