sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Manumiinan enkelikalenterin 18.päivä

Perjantai-päivä kului Tampereen Kädentaidot-messuilla.Paljon oli jälleen katseltavaa ja tuttuja tuli tavattua ja vähän ostoksiakin suoritettua. Tänään piti ottaa käyttöön mm uusi tähtistanssi, joka on ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa.Marianne Design'n tähtistanssi on tosi monipuolinen,saa useamman kokoisia tähtiä ja myös ns negatiivit (eli aukot) ovat kivoja käyttää. Lisäksi pakkaukseen kuuluu myös kaunis lumihiutale. Kiiltokuvaenkeli kuuluu myös messuostoksiin. Kortti on postikortti ja osallistun tällä Manumiinan enkelikalenteriin.

Huomenna sitten kortti, jossa käytin hyväkseni tuon isomman tähden stanssauksesta jäänyttä aukkoa.

7 kommenttia:

 1. Hyviä ostoksia olet tehnyt ja tuloksena niin kaunis kortti! Täällä Turussa päivä on niin harmaa, että päivän harmaus on jo melkein kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama harmaus täällä pikkasen pohjoisempanakin.Katselin justiinsa tuossa miten paljon harmaan sävyjä voikin maisemassa olla,mutta nyt alkaa jo pimeys hiippailla hävittämään herkimmät sävyt. Olen samaa mieltä kanssasi,että harmaakin voi olla kaunista:)

   Poista
 2. Oi, oi, miten kaunis, rauhaisa kortti. Valkoinen eri sävyineen on kaunis väri, kun osaa näin taitavasti sitä käyttää. Olet löytänyt suosikkienkelisikin;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!