perjantai 30. marraskuuta 2012

Manumiinan enkelikalenterin 30.päivä

Myrskytuuli tuivertaa ja pyörittelee vähistä yöllä satanutta lunta pitkin nurkkia.Marraskuun viimeinen päivä ja samalla viimeinen enkeli tämän vuotiseen Manumiinan enkelikalenteriin. Tällä kertaa tulikin osallistuttua joka ikinen päivä, jotenkin enkelit veivät mennessään. Päätökseksi tein koriste-enkelin. Jostain laatikon kätköistä löytyi posliininen pää ja kädet. Kartiomallinen lankapuola sai toimia kroppana ja sitten vaatetta päälle ja koru kaulaan. Korkeutta enkelillä on noin 16 cm.

Kiitos Manumiinalle enkelikalenterista. Oli kiva osallistua!
Marraskuu loppuu ja samoin tämä kalenteri, mutta huomenna alkaa joulukuu ja Sailan ja minun perinteinen atc-joulukalenteri. Tervetuloa seuraamaan sitä!

11 kommenttia:

 1. ihana enkeli! Minäkin olen näitä tehnyt monenlaisista materiaaleista, mutta enää ei täälläpäin ole missään myytävänä nuita päitä ja käsiä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole täälläkään enää kaupoissa näkynyt. Joskus monta vuotta sitten tuli tehtyä isoja ja pieniä ja vieläkin jotain materiaaleja on jäljellä.

   Poista
 2. Oi, miten ihanat vaatteet olet enkelille tehnyt. Käy todellakin koriste-esineestä. Luovuus saa aikaan kaikenlaista...
  Kiitos itsellesi blogi-vierailuista ja aina ilahduttavista kommenteistasi.
  Seesteistä, miellyttävää viikonloppua myrskystä huolimatta:) Täällä hurja lumimyrsky, mutta eipä tuo sisätiloissa pahemmin haittaa;)

  VastaaPoista
 3. Kauniisti olet pukenut tämän koriste-enkelin aivan juhla-asuun! Tästä tulikin mieleen, että pitää kaivaa varastosta esille ne kaikki vanhat koristenkelit siihen perinteiseen enkelipöytään. Reilut 30 vuotta sitten oli ensin tonttupöytä joulukarkkeineen ja sitten tuli myöhemmin enkelipöytä kynttilöineen ja valkoisine kukkineen. Nyt ne ovat perheemme pysyvää jouluperinnettä.
  Kiitos osallistumisesta enkelikalenteriin!
  Varmasti käyn kurkkimassa sinun ja Sailan ATC-joulukalentereja.

  VastaaPoista
 4. Kiitos näistä enkeleistä!!
  Nämä ovat olleet lääkettä sielulleni!
  Koriste-enkeli kruunaa kaiken!

  Terveisiä Eilatista! Palasimme eilen kahden viikon matkalta. Kaikki meni hyvin. Siellä ei tienyt mitään raketti-iskuista. Suomen mediassa esitetyt uutiset olivat hälyttävämpiä kuin todellisuus siellä.
  Aurinkoa riitti ja ilma lämpeni koko ajan. Haikeaa oli jättää 30 asteen lämpö.

  VastaaPoista
 5. Voi mikä söpöliini. Iloa ja valoa joulukuulle. Kivaa pikkujoulua. On ollut kiva katsella korttejasu kalenteissa.

  VastaaPoista
 6. Mitä suloistakin suloisempaa minun vanhat silmäni näkevätkään, ihana koriste enkeli

  VastaaPoista
 7. Hieno päätös haasteelle - noin ihana enkelikoriste!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!