sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Digi digi...

Välillä jotain muutakin kuin väritystä. Löysin jostain laatikon kätköistä kuvan pojasta, joka näyttää unelmoivalta. Skannasin sen ja irroitin taustastaan, lisäsin Eiffelin, pojan vähän vanhempana, uuden kukkaniityn ja perhosia sekä tekstin ja taustan, joka kuvaa kierrelehtiöstä repäistyä sivua. Kun aikani näitä elementtejä tietokoneen työpöydällä pyöritelin, syntyi tämä:

Hempeän ja herkän vastapainoksi pitää aina tehdä jotain synkempää ja tällä kertaa siitä muodostui tällainen

"Odotan, että tulet takaisin...ainakin kenkäsi noutamaan"
Synkkää ei ole, päinvastoin! Aurinko paistelee kirkkaansiniseltä taivaalta ja mikä hienointa, ei tuule. Kylmää tuulta on riittänyt jokaiselle päivälle vaikka kuinka pitkään. Tänään on ennusteessa jopa sellaista, että lämpötila iltapäivällä olisi nollan vaiheilla ja ehkäpä  hieman lämpimän puolella.Talitiainen jo kävi uuden linnunpöntön asuntoesittelyssä, saa nähdä kelpaako kodiksi. Taitaa sittenkin tulla KEVÄT!
Sir Elwoodin Hiljaiset Värit "Neiti kevät"
Näissä tunnelmissa aurinkoista Palmusunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Saat hienosti tarinaa digitöihisi. Upeaa työtä olet jälleen digeillyt. Kyllä se kevät tulee sieltä pikku hiljaa. Tilastojenkin mukaan on kyllä normaalista myöhässä. On sinulla kiva seurailla lintujen kevätkuhinoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarina digikollaaseissani on sellainen ennalta arvaamaton juttu.Tarina alkaa elää työn edistyessä...tai sitten syntyy ihan juoneton kollaasi.
   Esim. tuo alempi kollaasi ei "elänyt" ennen viimeistä elementtiä, rappusille unohtuneita tossuja :)
   Yksi syy miksi tykkään digeillä on just se ettei ole mitään suunnitelmaa, joku kuva miellyttää ja siitä se sitten lähtee nivoutumaan,jos on lähteäkseen...ja onneksi on keksitty delete-nappula ja pöytä on taas puhdas uusiin koitoksiin!

   Poista
 2. Ihania taas molemmat digit.....uusia juttuja opettelen minäkin ja aaina ne tulevat ihan erinäköisiksi kun on ensin ajatellut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!