sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Hyvää alkavaa viikkoa!

Uusi viikko jälleen alkamassa ja helteidenkin luvattiin saapuvan keskiviikon paikkeilla.
Viikonloppu ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan, vaan sattui perjantaisella juoksulenkillä ilmalento, jonka seurauksena vasemman olkapään sijoiltaan meno ja murtuma. Ensiavun hoitajien ja lääkärin sekä ortopedin hellässä huomassa olkapää saatiin taas kohdalleen ja nyt sitten murtumaa parannellaan kantositeessä ja olkavarsi tiukkaan vartaloon sidottuna. Onni onnettomuudessa, että on vasen käsi ja rannetta ja sormia saa ja pitääkin mahdollisuuksien mukaan käyttää.Kahden viikon kuluttua kontrolliröntgen ja lääkäri ja sitten nähdään miten homma jatkuu.
Ainakin digeily onnistuu yksikätisenäkin! kyllä tää tästä!
Raumalla alkoi Pitsiviikko ja varmaankin nyt tulee käytyä tapahtumissa ja näyttelyissä ym aikansa kuluksi ja nautin sitten niistä tulevista helteistä ja siitä, että voin passauttaa itseäni. Mutta totuuden nimissä, kyllä taidan jotain pystyä askartelemaankin...ainakin yritän!!!

Yrittäkääpä te muut pysytellä pystyssä!

13 kommenttia:

 1. Ihastuttava digityö!
  Pikaista toipumista <3

  VastaaPoista
 2. Selvennyksenä kirjoitukseeni, että ilmalentohan sujui hienosti suorin vartaloin, mutta alastulo ei menny ihan putkeen ;)Taas tuli selväksi se, että pitää osata kompuroida, se on ainoa konsti estää kaatuminen!

  VastaaPoista
 3. Osaat onnesi ottaa vastoinkäymiset huumorilla. Hyvä muistutus meille muille, että pidetään jalat maassa...
  Kiitos kommentista blogissani ja hyvää uutta viikkoa sinulle. Paranemisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Elämä on opettanut, että huumori auttaa monessa asiassa kuten myös "onneksi ei käynyt pahemmin".
   Ei nytkään yhtään auttaisi asiaa mököttää itsesäälin vallassa soffalla, joten mieluummin haen tästä jotain hyviä puolia.Ehkäpä teen nyt joitain sellaisia asioita,joita ei muuten tulisi tehtyä...

   Poista
 4. Pikaista paranemista Arja sinulle!!
  Hyvää viikkoa...koitahan myös lepäillä ja parannella. Huumorillahan sitä pääsee pitkälle...ollaan myös meillä huomattu tämän kesän aikana:)

  VastaaPoista
 5. Ikävä juttu, mutta onneksi se ajan kanssa paranee. Yksikätisenä onkin hankalampaa puuhailla. Oneksi se ei ole mielialaa maahan laskenut, sen voi jo kirjoituksestasi huomata. Hyvää helteistä loppuviikkoa sinulle, onneksi noita helteitä on luvassa, kun juuri alkoi kesälomakin.
  Kauniin kortin olet taas digeillyt.

  VastaaPoista
 6. Kiitos!
  Hitaampaa ja hankalampaa on yhdellä kädellä, mutta kyllä tää tässä sujuu.
  Nautitaan lämpimästä...syksyn kylmät ovat kuitenkin jo aika pian edessä.

  VastaaPoista
 7. Hienosti näyttää tuloksista päätellen sujuvan käsi paketissakin sinulta digeily. Pikaista ja perusteellista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyl tää tästä...yks viikko on jo lusittu ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!