keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Nauhataivaan DT heinäkuu

Heinäkuun tarvikepaketti oli jälleen ihastuttava, kuten aina!
Romanttisista ja herttaisista tarvikkeista ensimmäisenä hääkortin tekeminen tuli mieleen.
Kulmakoriste oli hopeanvärinen alunperin, mutta embossasin sen valkoisella kohojauheella ja sitten vähän hiekkapaperilla hinkkailin ja lopuksi pikkasen väriä liitupitoisella leimasinmusteella. Violetin värisen ruusunauhan kaveriksi laitoin valkoisia kangasruusuja, stanssattuja lehtiä ja laserleikattuja perhosia.

Onnittelukortti pienelle tytölle oli toinen aiheeni.
Tytön kuvan olen joskus aikaisemmin digitaalisesti käsitellyt se tuntui nyt aika sopivalta näiden tarvikkeiden kanssa käytettäväksi. Ruusunauhan sai kivasti soikion ympärille liimattua. Valkoisesta pitsistä leikkasin reunan ja liimasin sen stanssatun kakkupaperin reunaan. Nauhoja vähän rypistelin ja solmin jonkinlaiseksi rusetiksi. Valkoiset kukkaset löysivät paikkansa rusetin keskustassa ja kortin kulmissa.. Lisäksi vielä vähän puolikashelmiä ja strasseja.
Kartonkina on taas molemmissa korteissa lempparini, melko paksu hieman pinnastaan kuvioitu vanilian värinen, jota ostan isoina arkkeina paikallisesta pakkaustarvikeliikkeestä.

Romanttista söpöilyä tällä kertaa, katsotaan mennäänkö samoilla linjoilla elokuussakin. Elokuun tarvikepaketti ja sovittu aihe kyllä siihen viittaavat!

Korteissa käytettyä nauhoja ja koristeita sekä paljon muuta kaunista voit ostaa täältä ja koko tiimin upeita töitä voi ihastella täällä. Kiitos Kirsi tarvikkeista!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!