torstai 2. tammikuuta 2014

Pitsiä ja Puuteria-haaste sekä tammikuun 2014 joulukortit

Pyhien jälkeen taas askarteluinnostus heräilee ja tänään olenkin viihtynyt verstaalla aika paljon. Oli jotenkin varsin luontevaa aloittaa joulukorteista! Ajatuksena on jälleen menetellä viime vuoden tapaan tehden viisi joulukorttia/kuukausi ja tässä nyt olisi tammikuun kortit valmiina.
Tervetuloa mukaan, jos kiinnostaa tällainen koko vuoden kestävä joulukorttiaskartelu!Vintage-haaste on tauon jälkeen aloittanut uudella nimellä Pitsiä ja Puuteria ja aihe on tällä kertaa vapaa ja tähän haasteeseen tehdään atc-kortteja vintage-hengessä ja niiden on oltava vaihdettavissa, digitaalisesti tehdyt eivät käy. Aika jäissä on itselläni atc-korttien tekeminen ollut jo pidempään, mutta jospa ainakin haasteisiin osallistuisi.


13 kommenttia:

 1. Voi että, nää on ihaniaihania!! Täytyypäs kurkkailla noita haasteblogejakin piiiiitkän tauon jälkeen ja enpäs edes muista koska viimeksi ATC:n olisin tehnyt....

  VastaaPoista
 2. Kaikki kortit niin kauniita!
  Taidanpa taas lähteä mukaan tähän joulukorttijuttuun, kun tuli viimevuoden kortit niin kivasti tehtyä ja pari jäi ylimääräistäkin korttia jemmaan, vaikka en sitten marras-joulukuussa enää tehnyt yhtään joulukorttia. Tuskin olisin ehtinytkään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos osallistumisesta ja voi vaude miten ihanat kortit :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kortteja! Miten tää toimii siis tää joulukorttihanke? Omaan blogiin kuukausittain viis joulukorttia, mutta mihin ne linkitetään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaan blogiin kortit ja vaikka mun viimeisimpään postaukseen linkki.

   Poista
  2. Ok, kiitos vastauksesta. Täytyy laittaa kuvat koneelle :)

   Poista
 5. Ihania kaikki! Haasteblogissa on linkissäsi jotakin hämminkiä, koska sillä ei pääse tähän postaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin heti kun olin linkittänyt, mutta en hoksannut miten olisin saanut korjattua,paitsi uudella linkityksellä ja jätin sit silleen kun sillä pääsee kuitenkin tänne pajalle ;)

   Poista
 6. Kauniita joulukortteja! Ja tosi kivaa nähdä pitkästä aikaa myös ATC-kortteja blogissasi :)

  VastaaPoista
 7. Aivan upeita joulukortteja. Tosi kivoja ja kauniita ovat myös atc-korttisi.

  VastaaPoista
 8. Vaude, näissä ATC-korteissai on paljon tutkiskeltavaa, ja tykkään kokonaisuudesta. :) Kuvatkin ovat persoonalliset ja hauskat.

  VastaaPoista
 9. Lähdin minäkin innoittamanasi tekemään joulukortteja. Ajattelin että kolme kuukaudessa olisi minulle sopiva määrä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!