tiistai 1. heinäkuuta 2014

Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka

Yksi rupeama tässä blogissa on ohitse ja uusi alkaa!
Askartelupajan Kuulumisia vaihtaa nimensä Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka. Samalla suuntaviivat vähän muuttuvat ja ne varmaan matkan varrella hakevat omat uomansa. Olen kaivannut jotain muutosta ja ensin ajatuksena oli perustaa ihan uusi blogi, mutta sitten päädyinkin vanhan asennon korjaamiseen. Alkuperäinen blogini vuodatuksessa perustui pitkälti atc-korttien varaan, niiden tekemiseen ja vaihtamiseen ja lisäksi oli muita askarteluja. Bloggerin aikana mukaan ovat tulleet enenevässä määrin valokuvat, joita tykkään näpsiä päivittäin. Lisäksi on tullut halu kirjoitella terveellisestä elämästä, ruoasta, liikunnasta ja monenmoisista elämänmenoon kuuluvista asioista. Lähinnä tietysti kirjoittelen niistä tällaisen jo vähän enemmän elämää nähneen naisen kantilta, mutta toivottavasti nuoremmillekin on jotain annettavaa.
Atc-kortit eivät nykyisin kiinnosta, onnittelukortteja teen edelleen ja muitakin paperiaskarteluja ja elokuun  viikonloppukurssia "Matkalla luovuuteen"odotan todella innolla ja sieltä varmaan uutta virtaa lähtee mixed mediaan ja johonkin muuhunkin. Jää nähtäväksi! Digikollaasit ovat kuvassa mukana edelleenkin.
Terveellinen ruoka on alkanut enemmän ja enemmän kiinnostaa, haluan tietää mitä suuhuni laitan ja miten se vaikuttaa. Olen innostunut kokeilemaan erilaisia reseptejä ja niistäkin haluan kertoa. Liikunnan tärkeys tulee myös olemaan yhtenä aiheena. En osaa vielä täysin hahmottaa mitä kaikkea tänne kirjoittelen, sillä haluan jättää tilaa uusille poluille ja annan mennä siten kuin hyvältä tuntuu.

Mietin viikkokaupalla uutta nimeä ja sunnuntai-iltana se napsahti kun pyörittelin kännykkää kädessäni. Olen siihen suunnitellut suojakuoren, jossa on teksti Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka. Pitää muistaa nauttia matkasta, on se sitten elämän mittainen tai lomamatka tms.
Tykkään kaikesta kauniista, haluan vähän hemmotella itseäni ja läheisiäni, haluan käyttää energiani positiivisiin asioihin ja toivon, että saan niitä välitettyä myös teille, lukijani.Toivotan kaikki sydämellisesti tervetulleiksi, niin uudet kuin jo vuosiakin mukana kulkeneet lukijat!

10 kommenttia:

 1. Hyvä Arja! Välillä on kiva vaihtaa suuntaa:) Ihania kesäpäiviä Sinulle ja poikaystävälle!

  VastaaPoista
 2. Nyt sie olet tehnyt sen, mitä olen itsekkin suunnitellut. Minun blogissa on enemmän kaikkea muuta, kuin askartelua:) En ole vielä keksinyt minkä laittas uudeksi nimeksi :) Ihana kännykänkuori.

  VastaaPoista
 3. Onnea blogin uudelle suunnalle. Mielelläni luen ajatuksia liikunnasta ja terveellisestä ruuasta. ATC kortteja ei itsekään huvita yhtään tehdä eikä vaihtaa, niitä on jo satoja jemmassa joten eiköhän se riitä. Minäkin laitoin toisen blogin johon piti tulla muuta, aika harvakseltaan se on päivittynyt. Nähdään elokuussa Borella.

  VastaaPoista
 4. Hyvä Arja, paikoilleen ei saa jämähtää. Onnea!!!

  VastaaPoista
 5. Oikein! Aikansa kutakin. Onpa kaunis kännykkäsi kuori ja taatusti uniikki.

  VastaaPoista
 6. Onnea, tuosta nimestä olen tehnyt altsukirjan, hieno valinta;-))m

  VastaaPoista
 7. Uudet tuulet piristävät aina. Hyvin nimi sopii suunnanmuutoksesta kertovalle blogillesi.

  VastaaPoista
 8. Näinhän se Arja menee.... aiheita tulee ja aiheita menee, mutta bloggaamista me ei jätetä. Kiva, että kirjoitat näistä ihanista muakin kiinnostavista aiheista. Mii laik...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!