tiistai 21. lokakuuta 2014

My Life, terveellistä ruokaa ja metallista mixed mediaa

Hempeitten ruusujen vastapainoksi vähän jämerämpää askartelua, metallista mixed mediaa. Tähänkin tekniikkaan olen jäänyt ainakin vähän koukkuun ja useampikin idea ja ajatus pyörii päässä ja varmaan joskus toteutuvatkin. Nyt toteutui pieni taulu, joka oli kuin tehty taulutelineeseen. Tämän huomasin vasta kun etsin kuvausta varten jotain rekvisiittaa.


Huomasin, että yksi vähän erilainen suodatinpussiruusu on jäänyt julkaisematta. Tällainen...
Punajuurilientä tässäkin sekä laimennettuna että laimentamattomana. Kuivattelin puhaltimella vähän liian kuumalla  liian kauan ja sain aikaiseksi tuollaisen kellertavän kohdan. Ihastuin siihen ja kuumentelin lisää! (yritin myös valkoiselle paperille, mutta ei toiminutkaan, oliskohan etikalla jotain vaikutusta reaktioon...)Pikkasen Snow Markeria ja kimallekynsilakkaa terälehtien reunoissa.

Paitsi, että olen askarrellut, olen pitänyt tiukasti kiinni terveellisessä ruokavaliossa. Siihen kuuluu olennaisena osana voimasmoothie aamulla itselle ja miehelle.
Edellisenä iltana laitan lasiin chia- ja pellavasiemeniä ja para-pähkinöitä sekä lasin täyteen vettä, sekoittelen ja yöksi jääkaappiin. Aamulla blenderiin esim. mantelimaitoa tai tuoremehua, maustamatonta jugurttia ja/tai maustamatonta rahkaa, banaani, marjoja (tässä viher- ja punaherukkaa sekä mansikoita) baby-pinaattia ja/tai lehtikaalia, karpalorouhetta ja kuivattua nokkosta ja tietysti se lasillinen jääkaapista. Sitten surautus smoothieksi ja nauttimaan. Pääsee pitkälle päivään, ennenkuin tarvitsee täydennystä.
Vaihtelen marjoja ja hedelmiä ja superfoodeja päivittäin. Avocadon laitan mukaan pari kolme kertaa viikossa.


 Jos satun muistamaan, jätän muutaman marjan koristeeksi, mutta nyt heitin kaikki sulatetut blenderiin. Maistuu hyvältä ilman koristeitakin! Sisältää proteiineja, kuituja, vitämiineja, kivennäisaineita, kaikkea mitä tarvitaan uuteen virkeään päivään. Lisäksi kalkkitabletti ja D-vitamiini ja eikun menoks!

Nauttikaa ainutlaatuisesta päivästä, tätä päivää ei ole aikaisemmin ollut eikä tule koskaan enään olemaan!

4 kommenttia:

  1. On hieno! En tosin osaa sanoa, mikä on taulua, mikä telinettä;) UPEA joka tapauksessa.
    Minä kun olen niin yliherkkä lukemattomille ruoka-aineille kuten esim. kaikille mausteille, en juurikakan lue ruokareseptejä. Harmillista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osui kyllä vahingossa teline ja taulu niin yhteensopiviksi :)
      Erittäin harmillisia kaikenlaiset allergiat. Kokemuksia on, mutta ihmeellistä kyllä iän karttuessa ovat aika tyystin hävinneet ja hyvä niin. Nyt voi syödä oikeastaan lähes kaikkea.

      Poista
  2. Mielettömän upea "metalli" työ, täynnä ihania yksityiskohtia. Minä olen vasta pienen ATC-kortin tällä tekniikalla tehnyt, mutta koko ajan ajatuksissa hieman isompikin työ.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Apris :) Joskus on hyvä tulla pois omalta mukavuusalueelta ja löytää jotain tosi kivaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!