keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Loput tammikuun joulukortit

Tammikuun viisi joulukorttia ovat valmiina. Pitkälti meni embossauslinjoilla. Innostuin myös  tekemään taustoja misteillä ja taisi vähän mennä överiksikin, kun piti vielä suihkutella sitä ja sit vielä sitäkin. Vähän sekava systeemi tuo alimmainen, mutta eikähän se siinä joukon jatkona mene. No mutta tällaiset kolme kappaletta valmistuivat tänään.Aikaisemmin tekemäni kaksi korttia ovat täällä ja täällä.
Helmikuussa sitten taas joulukortteja!

6 kommenttia:

 1. Oi kuinka pidän näistä! Upeita ja tyylikkäitä. Tekniikkojen runsautta ja näitä suihkutteluja, kuten itse kerroit, kuitenkin nämä ovat vähäeleisen kauniita, rikkaalla tavalla.

  VastaaPoista
 2. Keskimmäinen on suosikkini!
  Minäkin kokeilen välillä niitä muutamaa mistiä, jotka omistan. En vaan oikein hallitse niiden käyttöä ja tuloksena voi olla aikamoisia yllätyksiä, jopa katastrofeja :) Sinä taasen olet saanut aikaan hienoja lopputuloksia. Jos ajattelen pelkästään taustoja, niin tykkään alimmasta, mielenkiintoisesta, erilaisesta taustasta eniten.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita kortteja olet taas tehnyt. Tuo keskimmäinen kortti on minun ehdoton suosikki :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Manumiina ja Hilu :) Keskimmäinen on omakin suosikkini ensijärkytyksen jälkeen :D Olin jo aikeissa hylätä taustan joulukorttiin käytettäväksi, mutta lopputuloksesta tykkään.
  Manumiina, aikamoisia ylläreitä misteillä työskentelyssä tulee, sekä hyviä että huonoja. Mutta niiden kanssa on kiva tehdä kokeiluja eikä läheskään aina tule sitä mitä tilaa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!