maanantai 22. helmikuuta 2016

Orava

Kun alkuvuodesta kuvakansioitani järjestelin ja huonoja, mitään sanomattomia ja näitähän on nähty kuviani poistelin niin taisin luvata, etten enää kuvaa oravia, paitsi jos näen sen liitävän puusta toiseen.
Ajattelin, että pari sataa mielestäni suht onnistunutta oravakuvaa riittää ja varsinkin kun kaikki on kuvattu omalla pihalla samassa maisemassa.
Syksyllä kävi pari oravaa muutaman kerran lintujen kanssa ruokailemassa ja sen koomin ei ole näkynyt, vaikka kuinka on odoteltu. Viime viikolla yksi orava kävi katsastamassa ruokamenun ja ilmeisesti hyväksi havaitsi koska toi seuraavana päivänä kaverinkin. Tätä tiedustelijaa oli kyllä vaan ihan pakko kuvata ja kasvattaa kokoelmaa taas muutamalla kuvalla. Yritän hillitä itseni ja nauttia oravan söpön olemuksen katselemisesta ilman kameran linssiä :) Aina ei vaan pysty!


10 kommenttia:

 1. Oravat on vaan niin söpöjä :)
  Ei ole meidänkään laudalla tänä vuonna oravia näkynyt, jospa nyt keväämmällä :)

  VastaaPoista
 2. Sehän on melkein kansalaisvelvollisuus kuvata noin söpöjä oravia!

  VastaaPoista
 3. Kyllä oravat on niin söpöjä. Meidän naapurin kissamme pitää huolen, ettei niitä valitettavasti pihassamme kauaa ole. Mahtavat tarjoilut oli edellisessä postauksessa. Mukavaa alkanutta viikkoa tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :)
   Meillä myös vierailevat naapurin kissat, mutta ihmeen hyvin antavat lintujen ja oravien olla rauhassa ainakin silloin kun satutaan näkemään. En yhtään epäile, etteikö joskus kissa jonkun nappaisi kun katse välttää. Se on kissan luonto, ei voi mitään.

   Poista
 4. Ihanat kuvat. Oravat ovat söpöjä, mutta minun Osku on aika ärhäkkä pikkulinnuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli :)
   Kun meillä oli oma kissa niin ei kovin paljon lintuja ruokittu, mutta nyt on jo monta talvea ruokittu vaikka naapurin kissat pihalla käyskentelevät. Kun nähdään kissa ruokintapaikalla niin käsiä läpsäyttämällä lähtevät pois paitsi "otturi"-Vili pitää käydä kantamassa pois. Hän ei hievahdakkaan jos ei huvita :)Toiset kaksi eivät aina odota edes sitä käsien läpsäytystä kun tietävät olevansa vikapaikassa, muualla pihalla saavat meidän puolestamme aivan vapaasti oleskella.

   Poista

Kiitos kommentistasi!