lauantai 6. helmikuuta 2016

Remonttikuvia

Viikon verran ahkerasti häärättiin pientä pintaremonttia tehdessä. Olohuone ja siihen liittyvä takkahuone saivat uudet tapetit ja yleisen puhdistuksen ja fiksauksen ja osa mööpeleistä siirrettiin uusiin paikkoihin. Nyt on taas mukava nauttia vähän uudenlaisesta kodista.
Ensin  kaaoskuvia ja sitten valmista


Kuten kuvista näkyy, kotimme sisustuksessa ei ole mitään yhtenäistä tyyliä tai linjaa, vaan kaikkea sekalaista. Pikkuesineet vaihtuvat ja vaihtavat paikkaa useasti vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan. Paljon on itsetehtyä ja remontoitua vanhaa. Kaikilla on oma tarinansa ja ovat jo elämää nähneitä. Niiden keskellä on jotenkin turvallista elää ja monet tavarat muistuttavat meidän kummankin jo edesmenneistä vanhemmista. Kun ostaa uuden huonekalun, se on ikäänkuin opetettava elämään, vanhat huonekalut naarmuineen osaavat jo elämisen taidon :)

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kodikkaita kuvia ja kaunista tapettia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, että pääsemme "vierailulle" kotiinne :) Niin elämän makuinen koti, ja kuten kirjoititkin kaikella on oma tarinansa.
  Viime kesänä vierailimme mieheni veljen perheen mökillä. Nuorin tyttäremme oli mukana ja hänestä oli aivan ihanaa, että siellä oli samanlaista kuin hänen lapsuudessaan, samoja vanhoja tavaroita ja huonekaluja, se sama paperilautanen seinällä kuin 20 vuottan sitten. Hän kertoi kokevansa olonsa turvalliseksi ja hyväksi, kuin aikamatkaksi lapsuuteen. Siis samoja tunnelmia kuin teilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos "vierailustasi Manumiina :)
   Just toi aikamatka on se asia, joka tuo turvallisuuden tunteen, on asioita jotka ovat ja pysyvät.

   Poista
 3. Upea tapetti! Teillä on erittäin kaunis sisustus! Harmoninen kokonaisuus. Joka silmän liikkeellä näkee kaunista. Minusta on yhtenäistä. Persoonallisuus tekee kaiken ylelliseksi, koska mielestäni nykyään ei saa millään rahalla lämmintä ja yksilöllistä persoonallisuutta. Ne tulevat ihan muulla keinoin. Teillä on arvokkaita perintöhuonekaluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   Monissa huonekaluissa ja pikkuesineissä on paljon tunnearvoa.

   Poista
 4. Kaunista ja omanlaistanne, juuri niin kuin viihtyisän kodin kuuluukin olla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!