maanantai 8. elokuuta 2016

Ihastuttava huussi

Vietimme viikonlopun ystäväpariskunnan mökillä. Pariskunnalla, Tuijalla ja Tapsalla riittää mielikuvitusta, ideoita ja monipuolista kädentaitoa myös toteuttaa suunnitelmat. Kaikki on silmiä hivelevän kaunista ja kodikasta.
Edellisen käyntimme jälkeen oli sisustettu ja viimeistelty huussi. En ole varmaan milloinkaan asioinut niin kodikkaassa ja hyväntuoksuisessa huussissa :)
Pyysin ja sain luvan julkaista ottamiani kuvia blogissani.
Ulkoa päin kuin karamelli ja sisältä niin kodikas. Kaikkea on ajateltu ja huomioitu. Sitäkin, ettei pesupöydän päällä olevassa ikkunassa ole lasia, pelkät kehykset vaan. Linnut pääsevät lentämään läpi eivätkä törmäile lasiin. Vanhan Singerin jalusta toimii allaspöytänä ja sen vauhtipyörästä on kekseliäästi tehty käsipyyhkeelle naulakko.
Sisään, olkaa hyvä :)


Voiko huussi enää kauniimpi olla. Kädentaitoja arvostavana on ilo katsoa onnistuneita aikaansaannoksia, itse suunniteltuja ja itse toteutettuja joissa iso raha ei ole ollut pääosassa.
Harvemmin olen ulkohuussissa viihtynyt, mutta nyt on sekin koettu ja todistettu, että siellä voi tuoksua todella hyvältä eivätkä kärpäset pörrää :)13 kommenttia:

 1. Aivan ihana huussi, eihän tuolta malta pois lähteä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   Helposti syntyy oven taakse jonoa kun kukaan ei malttaisi lähteä pois :D

   Poista
 2. Huussi on kyllä ihana! Tuosta pesupaikasta sain ideoita, miten meidän mökkihuussin pesupaikan voisi järjestää. Nytkin on periaatteesa ihan hyvin toimiva pesusysteemi, mutta se on äkkiä kyhätty eikä ollenkaan viehättävä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina :)
   Pesupaikka oli paitsi tosi kaunis niin myös erittäin toimiva.
   Itselläni on kaksi perittyä poljettavaa ompelukonetta, äitini Husqvarna ja enoni Singer. Välillä aina katselen niitä sillä silmällä, että jos niistä jotain tuunailisi, mutta sitten en jotenkin raaski niille mitään tehdä. Niissä elää niin paljon muistoja. Jos olisi joltain ihan vieraalta peräisin oleva kone niin varmasti sille jotain tekisin ;)

   Poista
 3. Tosi kiva huussi. Sisältäkin niin viehättävä. Ja ihan samanlainen vessapapereiden säilytyspaikka kuin meilläkin omassa wc:ssä, tuo ristipistoilla pistelty. Ilmankos tuntuu minusta niin kodikkaalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Aika pajon ristipistoja oli tuossa vessapapereiden säilytyssysteemissä.

   Poista
 4. Jestas miten ihana.
  Tuolla voisi vaikka olla pitenpääkin :D!

  VastaaPoista
 5. Onpa huikean ihana huussi :) Liisa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!