keskiviikko 24. elokuuta 2016

Sailan atc-tuplavaihto 2016 #3

Osallistuin Sailan atc-tuplavaihto 2016 #3 tekemällä tällaiset kortit vaihdon ykkösosaan. Kai niille joku nimikin tuli keksittyä, mutta en nyt muista.

Pientä jännitystä on nykyisin aina ilmassa kun tietää jotain postia olevan tulossa, mutta posti hoiti hommansa niinkuin sen tehtäviin kuuluukin ja tällaiset hienot kortit sain
Vasemman puoleinen on nimeltään "Peace" ja tekijä on Kati, oikean puoleinen on nimeltään "Up, up and away" ja tekijä on Tarja K. Lämpimät kiitokset kummallekkin :)

Kakkosvaihetta varten sain kaksi kuvaa, joista kortit ovatkin jo melkein valmiit postitettavaksi.
Kiitos Saila vaihdon järjestämisestä <3


12 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kortteja ovat kaikki.

  VastaaPoista
 2. Kiitos osallistumisestasi :) Olisin kyllä niin valmis luopumaan tuosta iänkaikkisesta jännityksestä postin kulun suhteen, mutta eipä se liene mahdollista. Jälleen tuli todistettua ettei posti osaa hoitaa hommiaan, kun TÄYDELLISILLÄ nimi-, osoite-, puhelinnumero- sekä sähköpostiosoitetiedoilla varustettu lähetys löysi kyllä loistavasti tiensä Kiinasta Suomeen, mutta täällä kotimaan sisällä se sitten seikkailikin paikkakunnalta toiselle muutamaan otteeseen ennenkuin päätyi sinne minne sen pitikin päätyä. Kyllä postin tiet ovat ihmeelliset :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila ☺
   Kun tarpeeksi monta kertaa pettyy niin vaikeaa on luottamuksen kanssa. Viime päivien postit ovat kulkeneet tosi mallikkaasti ehjinä perille. Jos näin jatkuu niin ehkäpä pikkuhiljaa luottamus voisi palata. En ole uskaltanut esim. Muistoja-kirjaani postiin laittaa vaikka siinä olisi vielä tyhjiä sivuja ja ehkäpä joku haluaisi osallistuakin. Se on niin ihana etten mistään hinnasta ota riskiä että se katoaisi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!