sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Helmikuun joulukortit

Aika pitkälle helmikuu ehti kulua ennenkuin viisi joulukorttia tuli valmiiksi. Monenlaista jouluista materiaalia löytyy verstaan kätköistä. Tuo tyttö oli jonain jouluna suursuosikkini ja näköjään kolme kuvaa oli jäänyt käyttämättä. Aloittelin niistä korttien tekemistä jo jokin aika sitten, mutta kaikenlaista kiirettä on ollut olevinaan ja välillä jo hautautuivat muiden materiaalien alle työpöydällä. Jostain osui myös kaksi servetistä leikattua tonttuparia, joihin jo 2-puolinen liimakalvokin oli kiinnitettynä. Näistäkin joskus kauan sitten tuli paljon joulukortteja tehtyä. Nyt kun ainakin Eija ja Manumiina käyttivät servettejä joulukorteissaan, niin minä myös!
Tässä aikaansaannokset:Tonttukorteissa olen 2-puolisella liimakalvolla kiinnittänyt kuvat valkoiselle kartongille, leikannut ja tarrapaloilla kiinnittänyt taustaan. Näin vähän kolmiuloitteisuutta korttiin.
Maaliskuussa sitten seuraavat joulukortit!

7 kommenttia:

 1. Voi, kun muistot valtaa mielen. Samoista kuvista on tullut tehtyä kortteja. Meillä oli joskus sellainen askartelupiiri, joka kokoontui pari kertaa kuukaudessa. Joulukorttitalkoot olivat suosituimmat ja noin 20 naista saattoi kortteja tehdä yhdessä. Pitäisiköhän elvyttää tämä piiri uudestaan :)
  Kauniita ovat sinun kortit!

  VastaaPoista
 2. Onpa kivat kortit täälläkin! NYt kiinnitin erityistä huomiota tuohon hyvän joulun toivotukseen. Onko se leimattu johonkin nauhaan tai saako tuollaista nauhaa valmiina?
  Eijan kommenttia kun luin, niin aloin huokailla, miten mukavaa olisikin päästä johonkin askartelupiiriin mukaan. Minä vaan "joudun" ihan yksin askartelemaan. Pikkuaskartelijoistakin saan enää harvoin seuraa, kun eivät enää ole niin pikkuisia :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on täällä kylällä joka toinen keskiviikko naisten askarteluilta. Välillä teemme jotain yhteistä juttua ja välillä jokainen tekee omia käsitöitään ja askarteluitaan. Kahdekssan vakiokävijää meitä on ja toistakymmentä vuotta on kokoonnuttu. Aikoinaan pidettiin myös myyjäisiä.
  Hyvää Joulua-toivotus on valmista nauhaa,jota olen ostanut täältä Raumalta Tehopakkaus nimisestä kaupasta.

  VastaaPoista
 4. Tämän blogin otsikkokuva on niin mieleiseni. Kissa, ruusu, pitsiä...

  VastaaPoista
 5. Tyylikkäitä ovat kummatkin, servettikortit ja korttikuva kortit. Sain minäkin korttini esille, mutta kuoret niistä vielä puuttuu, vaan ehtiihän ne sitten myöhemmikin valmistaa. Aurinkoista alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 6. kauniita Joulukortteja;) tälle tätille taitaa taas tulla kiirus tehdä kortit..

  VastaaPoista
 7. sainpa sittenkin helmikuun Joulukortit tehtyä;) en vain oikein tiennyt minne ne olisi kuulunut laittaa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!