maanantai 18. helmikuuta 2013

Tällasta postia tänään...

Ei ole viikkoakaan aikaa kun Sailan blogissa oli Itellan runtelema lähetys ja kommentoin siihen,että harvoin on meidän postiloodassa sellaista nähnyt. No nyt on!!!
Pohjoisen suunnasta, Iistä oli kuori laitettu matkaan, sisältäen kaksi muoviin pakattua askartelulehteä kylkiäisleimasimineen.


Ihme kyllä sisältö oli aivan vaurioitumaton. Postilaatikkoon lähetys tuli Itellan omassa lähetyskuoressa ilman sen kummosempia selittelyjä. Onneksi ei ollut mitään pikkutilpehööriä, ne olisivat varmasti jääneet matkalle.
Luottamuksen määrä Itellaa kohtaan ei kyllä lisääntynyt :(

8 kommenttia:

 1. Onkohan tuo postin käsittely täällä pohjoisessa jotensakin rajunlaista, ehkäpä olisi Itellan syytä miettiä minkälaista porukkaa siellä jakelussa ja lajittelussa häärää. Nuo Sailan saamat lähetykset olivat melkovarmaan täällä runnellut.

  VastaaPoista
 2. Huh huh. Onpahan kuori saanut kyytiä. Ihme, että sisältö on säilynyt ehjänä.

  VastaaPoista
 3. Tutunoloinen näky tuollainen lähetys :( Täytyy olla Oulun lajittelukeskus se, jossa tuollaista jälkeä aikaan saadaan, koska sinne kai Iistä lähetykset menee ja sen kautta minulle tulee. Laitathan palautetta Itellan asiakaspalveluun kuvan kera? Vastaavat, että heillä on lähettäjän kanssa sopimus ja plää plää, mutta kirjaavat kuitenkin tapahtuneen vahingon ylös. Tai ainakin kertovat kirjaavansa... se mahtaakin olla jo melkoinen kirjasarja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on tarkoitus reklamoida, vaikka eivät missään vastuussa vast.ottajalle olekkaan.

   Poista
 4. Voi itku! Kyllä tässä aina vain epäluuloisemmaksi Itellaa kohtaan muuttuu. Kohta on pakko tärkeisiin lähetyksiin laittaa muovien lisäksi vielä pehmusteiden pehmusteetkin!

  VastaaPoista
 5. Ihanat Sailan tuplavaihdon korttisi tulivat tänään. KIITOS - ne ovat hurmaavia.

  VastaaPoista
 6. No jo on meininkiä! Tekis mieli ihan sanoa ruma sana...

  VastaaPoista
 7. Voi kauhistus!!! Pitääpä jatkossa olla tarkkana miten lähetykset pakkaa.Runtelemisen lisäksi lähetykset "juumittuu" johonkin, Kotka - Helsinki postinkulku "parhaimmillaan" yli 2 viikkoa, törkeetä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!