torstai 25. huhtikuuta 2013

Onnittelukortti

Pojanpojista keskimmäinen täyttää 9v ja hänelle lähti tällainen kortti. Siinä sankari mieluisan harrastuksensa parissa. Himmensin kasvot, koska pidän tarkasti kiinni periaatteestani etten laita tunnistettavia kuvia lapsista nettiin.3 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, ei lasten kasvoja tunnistettavassa olevina nettiin. Eikä kenenkään ilman lupaa.
  Kivan kortin teit nuorelle pojalle ja kun tulevat teini-ikään aina vain vaikeampaa on keksiä korttiin kuva-aiheita.
  Keväistä viikonloppua sinnekin, sielä varmaan jo keväiset kukatkin kukkii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon jää minulta tilauskortteja tänne laittamatta siitä syystä, että useissa on henkilön/henkilöiden kuvia. En edes kysy tilaajalta lupaa,koska en halua antaa hänelle sellaista valintatilannetta pohdittavaksi.Ainoastaan, jos tiedän, että tilaajallakin on ko. henkilöstä (lapsesta esim.) kuvia netissä niin saatan kysyä kortin julkaisemislupaa.Omista jo aikuisista lapsistani on joku tunnistamaton lapsuudenkuva joskus saattanut täällä olla, mutta lastenlasteni kohdalla olen ihan ehdoton.En antaisi ikinä itselleni anteeksi, jos joku heidän kuvansa ykskaks löytyisi jostain epämääräiseltä sivustolta.Taas tulee lämmintä ja on kiva polskia meressä ja uima-altaissa ja ottaa suloisia kuvia pienistä lapsista alasti uimassa. Aivan ihanaa katsottavaa, mutta minulla aina hiipii kylmä kurja tunne niistä kuvista, kun kaikki eivät liiku täällä netissä oikeilla asioilla.Ollaan mieluummin vähän liian varovaisia kuin liian sinisilmäisiä!

   Poista
 2. Pojan kortiksi mitä mainioin! Henkiläkuvista olen samoilla linjoilla. Paljon olisi näistä meidän pienimmistäkin lapsenlapsista hellyyttäviä kuvia, mutta en niitä laita näytille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!