tiistai 23. huhtikuuta 2013

Sivuni Tanjan Runo-Decoon

Jokin aika sitten Tanja laittoi Facebookin ATC- ja Deco askartelun harrastuspiirissä liikkeelle decon , jonka aiheena oli runo. Deco tehtiin ns. irtolehtipainoksena, jonka Tanja kokoaa ja arpoo osallistujien kesken. Koko on A5 ja sivut koristeltiin molemmin puolin.
Tällaiset tein:

Decot ovat olleet aikalailla unholassa tai ei ainakaan omalle kohdalle ole osunut. Tämän innoittamana selailin itselläni olevia decoja ja totesin jälleen kerran niiden olevan oikeita aarteita.

3 kommenttia:

 1. Ihanat sivut! Minunkin deconi on kierroksellaan ja tulossa aikanaan sinullekin :) Minä vain en raaski sitä arpoa vaan se jää itselleni kuten aikaisemmatkin decot ovat jääneet. Ne todellakin ovat aarteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkäästi olen minäkin kaikki decot omaan aarrelaatikkoon tallettanut:)
   Se on mielestäni vähän sellainen kaksipiippuinen juttu tuo arpominen.En tietysti yhtään pahakseni laittaisi, vaikka arvonnassa decon saisin. Mutta toisaalta itse ainakin suuntaan jollain tavalla sivuni decon alkuunpanijalle, niin haluaisin, että se hänelle jää.Miten sen nyt sitten kukakin ajattelee....
   Innolla odottelen sinun decoasi saapuvaksi :)

   Poista
  2. Mielestäni tuota arpomishommaa ei ollut kenelläkään käytössä silloin muutama vuosi sitten, kun decoiltiin hyvinkin ahkerasti vaan jokainen decon liikkeelle laittanut halusi sen myöskin itsellään pitää. Minä en edes halua osallistua decoihin, jotka arvotaan juuri tuosta syystä mitä sanotkin eli tekemäni sivu on todellakin tehty decon aloittajaa ajatellen. Jokainen saa tietenkin toimia niin kuin itse parhaaksi näkee :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!