torstai 16. huhtikuuta 2015

Digeilyä

Näitä on kiva värkkäillä iltaisin kun ei enää viitsi mitään vähänkään järjellistä tehdä. Vähän kuin telkkarin katsomisen sijasta, kun se ei oikein kiinnosta kuin hyvin harvakseltaan ja valikoidusti.

Tässä fiilistelyä viimekesäisen Matka Luovuuteen- viikonlopun Voimaannuttava valokuvaus-osiosta.

6 kommenttia:

 1. Hienoja! Nyt on uutta, toimivaa tekniikaa. Voi taas vierailla blogeissakin ja hämmästellä kaikkia hienouksia. Tiedä vaikka jonakin päivänä ottaisin tarkemmin digeilystä selkoa. No ehkä nyt ensin pitää tutustua perusjuttuihin kun on muutoksia esim kuvansiirrossa.
  Ihan pöytäkoneesta pöytäkoneeseen siirrettiin matsuja "koska mulla on niin hyvä näyttö ja näppäimistö" sanoi mulle asiaa tunteva mieshenkilö lähipiiristäni. Näyttö siis on tämä meidän yhteinen tuttu. =o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisko :)
   Uuden koneen kanssa on aina uudet opettelemiset, mutta onneksi ne aika pian tulevat rutiineiksi ja sitten on taas aika opetella jotain uusia kikkoja.
   Bongasin just itselleni uuden kuvankäsittelyohjelman netistä ja siihen olen nyt vähän alkua tutustunut. Ja taas saa tuskailla, että mistä lisätunteja vuorokauteen :) Aina tietysti uusien myötä jotain vanhaa häipyy unholaan, mutta kun on tällainen innostuja niin vaikeuksia on välillä ajankäytön suhteen, vaikkei ansiotyöt edes enää haittaa. Mitenköhän muuten jaksoi ja ehti yrittäjänä painaa pitkää päivää ja silti harrasta yhtä ja toista. Nyt vaan harrastaa ja kiirutta riittää :D

   Poista
 2. Heippa! FB:ista löytyy Rauman Seudun Bloggaajat - ryhmä, johon ovat erittäin lämpimästi tervetulleita kaikki lähiseudulla kirjoittelevat! Liitythän, jos kaipaat lukulistallesi raumalaista luettavaa (tai omalle blogillesi uusia lukijoita) :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satua :) Pitääpi käydä tutustumassa asiaan.

   Poista
 3. Kyllä tykkään tuosta sinun leike systeemistä, tosi kiva!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!