tiistai 22. syyskuuta 2015

Terveiset Pallakselta osa 3Tässä kolmannessa ja viimeisessä osassa kuvia Keimiönjärven kalamajoista, Särkitunturista ja siitä mikä kotona odotti.

Keimiönjärven kalamajoilla on tullut aikaisemminkin käytyä, mutta nuo harmaat pääosin 1800-luvulla rakennetut kalamajat viehättävät uudelleen ja uudelleen. Vanhin on 1700-luvun puolelta. Osa niistä on hylättynä, mutta osa on käytössä edelleen. Osassa kasvaa pieniä puita katolla ja hirret ovat aikojen saatossa saaneet upean värityksen ja muotokin on hioutunut.  Nuo pirtit voisivat kertoa monta tarinaa.

Särkitunturille kiivettiin sumuisessa säässä. Olin siitä aika innoissani, sillä sumussa sai taas vähän eritunnelmaisia kuvia. Aivan tunturin laella on järvi ja vähän alempana toinen pienempi.
Sumu oli takertunut pisaroiksi naavaan
Maaruska oli täälläkin upean punaista
Kaikki hyvä päättyy aikanaan, niin tämäkin reissu.Mutta kotiin on aina kiva palata. Oli keskiyö ja pilkkopimeää kun kotiin saavuimme. Vasta seuraavana aamuna kun raottelin makuuhuoneen kaihdinta, paljastui pihavaahteramme kaunis tervetulotoivotus. Viikon aikana se oli pukeutunut ruskan väreihin.

Päivällä piti vielä fiilistellä lisäämällä keltainen torkkupeite penkille ja maljakko pöydälle ja nauttia oman pihan upeasta ruskastaToivottavasti kuvista välittyivät tunnelmat, joita viikon reissu Pallakselle tarjosi itselleni. Huomaan, että akut ovat täydessä ladingissa, pää pursuaa uusia ideoita ja vanhojen lämmittelyä ja toteutusintoa. Tästä on hyvä jatkaa arkisia puuhailuja ja valmistautua pienin askelin talven tuloa kohti.

Kiitos, että viihdyitte mukana nojatuolimatkalla <3

6 kommenttia:

 1. Tykkään niin seurata sinun reissujasi, nytkin olet löytänyt hienot kuvakulmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raija :)
   Kiva, että viihdyit mukana reissulla!

   Poista
 2. Upeita kuvia, erityisesti se, jossa puut heijastuvat ikkunasta. Omasta koti-ikkunasta ei vielä näy ruskaa.

  VastaaPoista
 3. KIITOS KIITOS kaikista kuvista!
  Palaan vielä alkuun ja katson kaikki isonnettuina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   Kiva, että viihdyit nojatuolimatkalla!

   Poista

Kiitos kommentistasi!