tiistai 6. lokakuuta 2015

Joutsenparin tuunaus

Joskus kauan kauan sitten on saatu ystäväpariskunnalta ilmeisesti jostain kupariseoksesta valmistettu joutsenpari. Aikojen saatossa ovat olleet monessakin paikassa ja pinta on mennyt huonoksi. Jolloinkin yritin niitä kiillottaakin, mutta eipä asia siitä paremmaksi tullut. Kun nyt meikäläiseen on iskeytynyt tuunausinnostus niin sai joutsenparikin uuden ilmeen. Ainakin nyt siirtyivät "välivarastosta" olohuoneen pöydälle :)
Ennen

Jälkeen
Jospa voisi vähitellen irtaantua tämänsorttisesta tuunailusta. Kaksi pienehköä jostain keramiikan tapaisesta valmistettua kissaa  huvimajan rappusilla olisivat vielä jonkinlaisen muodonmuutoksen tarpeessa. Pitää yrittää keksiä niihin jotain muuta tekniikkaa. Toisaalta tätä on niin kiva tehdä, ans kattoo ny :)

11 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis!
  Mielettömän ihania...kyllä osaat!!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuli. Olet kyllä taitava.

  VastaaPoista
 3. Kivat on nuo joutsenet! Ja aika aikaa kutakin eli teet tuunauksia niin pitkään kun siltä tuntuu ja that´s it. Ei kai sitä tarvitse etukäteen päättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :)
   Jotenkin vaan alkaa tuntua siltä, että enkö oikeesti nyt mitään muuta keksi, mutta todellakaan ei voi etukäteen päättää, että nyt en enää käytä sitä tai tätä tekniikkaa tai tyyliä. Itsestään ne ajan kanssa hiipuvat ja tulevat ehkä joskus uudelleen taas mieleiseksi. Mm. atc-kortit kohdallani tekevät hiljaisuuden jälkeen paluuta ja digeily ei nyt nappaa yhtään, eli se vetää henkeä ja takuuvarmasti innostun taas jolloinkin siitä.

   Poista
 4. WAU! ihan mielettömän hienot tuli! Kylläpä olet todella taitava!! 8D Tahtoo kans tuommoiset tuunatut joutsenet :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!