perjantai 23. lokakuuta 2015

Open

Eiköhän kaikki muuttolinnut ole jo poistuneet etelän suuntaan, joten täällä talvehtiville avattiin taas ravintola. Kovasti jo lähiviikkoina on käyty tilannetta katsastamassa ja nyt on aika ajoin melkoinen sutina käynnissä. Talitiaiset ovat suurin ja vilkkain ryhmä ja sinitiainen ja kuusitiainenkin ovat näyttäytyneet. Mustarastas on piipahtanut  muutamaan otteeseen, mutta kuvaa en ole ehtinyt ottaa, kameraa hakiessa on tyyppi aina poistunut.
Mitä minun silmäni näkevätkään...

Kyllä, on se auki!

Ei sitte ko siementä hakemaan


Auringonkukkaahan tämä, kelpaa :)

 Närhi on vakituinen kävijä Kiva taas alkaa seurata ja kuvailla lintujen puuhasteluja.

Syyslomalaisia on pari satsia ollut ilonamme ja taas tuli päivitettyä monta asiaa esim. tietotekniikan alalta. Vaikka mukamas itsekkin jonkin verran osaa tietsikan kanssa jotain hääräillä niin toiseksi jää mennen tullen. Ja me puolestamme saimme päivittää heille kokemuksia elämän eri sektoreilta. Varsin kehittävää ja rentouttavaa eri sukupolvien välinen yhdessäolo :) Lauantaina saamme vielä kokonaiseksi viikoksi yhden syyslomalaisen, Pikkumustan (kisu)
Askartelut ovat lähinnä olleet kolmeen atc-vaihtoon osallistumista, mutta niitä en voi vielä julkaista. Ei näköjään Posti taaskaan onnistunut lupaustensa mukaisesti kuljettamaan kirjettä pohjoisen suunnasta. Eipä ollut ensimmäinen kerta ja tuskin viimeinenkään :( Jospa maanantaina tulisi..

Kokeilin tehdä kaikenlaisia taustaversioita gessolla. Tässä tagissa levittelin ensin valkoista gessoa ja sitten tein sormenjälkiä kosteaan gessoon. Tuli ihan mukavan näköistä struktuuria. Kuivasin ja suihkin muutamaa väriä mistejä ja niiden kuivuttua vähän Inka Goldeja. Lopuksi leimasin muutaman saniaisen lehden ja kiinnitin kuvan kohotarralla. Tukkakoristeen tuunasin muutamalla strassilla ja puolikashelmellä

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!


14 kommenttia:

 1. Aivan ihania lintubaarikuvia :D Eikö Tuplavaihdon kirje tullut vielä tänäänkään? Se tosiaan on lähtenyt jo keskiviikkona Postin mukaan ja 1. lk:n merkki sinulla siinä oli. Tosin tuolla postimerkin luokalla ei kyllä ole mitään merkitystä, että sen puoleen, mutta on kyllä kohtuutonta, jos kirje tulee vasta maanantaina! Ehkä pitääkin asennoitua niin, että toivottavasti se tulee EDES maanantaina... :( Laitan palautetta Postille, tosin silläkään mitään merkitystä ole, mutta laitan kuitenkin. Raivostuttaa tällainen, että maksetaan toimimattomasta "palvelusta". :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja tuo tagihan on tosi suloinen! :)

   Poista
  2. Kiitos Saila :)
   Kävin varoiksi vielä toisenkin kerran postilaatikolla, vaikka kyllähän posti jaettu oli ekallakin käynnillä kun muuta postia tuli.
   Tuntuu, että tänne Raumalle eivät kirjeet kulje kuin ajan kanssa, paketit puolestaan ovat nykyisin tulleet ihan ennätysajassa.
   Kun lähettää vaikkapa kortin Raumalta Raumalle niin sepä käy Tampereella ja tulee sieltä sitten aikanaan. "Paras" on ollut kun postitin Rauman pääpostissa kortin, joka meni kadun toiselle puolelle, niin kesti 4 arkipäivää+välissä olleen vkonlopun, eli 6 päivää kadunylitys :(
   Näyttää tupliksen postit monille jo tulleen kun on blogeissa päivityksiä. Pitää nyt tyytyä ihilemaan niitä ja odotella, että toivon mukaan maanantaina ehtii tännekin.

   Poista
  3. Arvaamattomia ovat postiemme tiet... :( Ja asiallehan me emme mitään voi.

   Poista
 2. No jo on linnuilla taas ihmettelemistä rohkenisikohan tuota baaria kokeilla..... Närhi se ottaa heti paikkansa, kunhan ei ihan paikan omistajaksi ryhdy ;)
  Ihana tagi - ja kannu.
  Hyvää viikonloppua, saadaan nukkua tunti pidempään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis :)
   Kannu on rakas aarteeni, äitini aikoinaan perinyt omalta äidiltään ja minä sitten häneltä. Olisi jo monasti haluttu ostaa, mutta ei ole myynnissä, tunnearvo niin iso ja toivon sen pysyvän suvussa jatkossakin.

   Poista
 3. Kylläpä sulla on taas hienoja ideoita ja upea toteutus tuossa tagissa. Mulla on ollu purkillinen gessoa vuosia odottamassa, jos pitäis taulukankaita päällystää, mutta ei oo ollu tarvetta. Enpä oo keksiny, että sillä vois tehdä muutakin. :) Täytyy kokeilla jotain tuollaista pinnoitusta, jos gessoni vielä on toimintakuntoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silausta vaille :)
   Gessosta on moneksi ja jos purkkisi on ollut hyvin suljettuna niin varmaankin on käyttökelpoista.

   Poista
 4. Ihania syy kuvia puutarhan ystävistä!
  Voi miten ihana on tuo atc-kortti ... mielettömän ihana.
  Niin se täällä sawossakin posti kulkee kun huvittaa. Minäkin laitoin kirjeen kaupungin toiselle laidalle, piti mennä päivässä mutta menikin viikko :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :)
   Aikamoinen luotamuspula on tullut postin kulkemiseen siten kuin lupaavat ja mistä maksetaan. Pakko vaan jossain tapauksissa turvautua heidän palveluihinsa.

   Poista
 5. Onpa ilahduttavaa ja mieltä lämmittävää katsella näitä upeita lintukuvia! Eläväiset kuvat. Miltei näkee talitiaisen pyörähtelyt!
  Todella kaunis kortti!! Sekin on eläväinen omalla tavallaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!