perjantai 9. lokakuuta 2015

Upeita syyspäiviä

Öisin pakkasta on ollut 3-5 astetta ja päivällä on varjossa lämpötilat alle 10 astetta. Aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta jo monena päivänä. Ihanan kirpakoita syyspäiviä on pidellyt!
Piha alkaa olla pikkuhiljaa valmis ottamaan vastaan ensimmäiset räntäsateet. Jotain pientä talvisäilöön pelastettavaa vielä on, mutta aika autiolta jo näyttää.
Koska on ollut kuivaa niin kuuraa ei ole kovin paljn kasveihin kertynyt, mutta jotain olen saanut vangittua muistikortille.Tiistaina 6.pvä olin erään kameraporukan mukana Pyhärannan Rihtniemessä kuvaamassa. Päätarkoitus oli auringonlasku, mutta koska ajoissa menimme niin tuli valoisan aikaankin vähän merimaisemia kuvailtua. Ilma oli upea, aurinko paistoi ja meri lähes tyyni


Puutavaraa tulossa paperinvalmistukseen
Yksinäinen vähän kohmeisen oloinen korento lämmitteli kivellä
Odottelimme, että joku sopiva tumma pilvi olisi ilmestynyt taivaanrannalle auringonlaskun värejä korostamaan. Toive ei toteutunut, mutta aina kaunista katseltaavaa on kun aurinko painuu horisonttiin


Oma viikonloppuni kuluu suurimmaksi osaksi taidepaperin valmistuksessa, siitä sitten seuraavassa päivityksessä, mikäli innostukseltani muistan ottaa kuvia työvaiheista :)
Edit: sain viestin, että kurssi on peruuntunut :( Ilmeisesti ei tarpeeksi osallistujia. No ei voi mitään, varasuunnitelmat sitten käyttöön :)
Oikein hyvää syksyistä viikonloppua teille kaikille missä ja miten sitä sitten kukin tahoillanne vietättekään!
4 kommenttia:

  1. Very beautiful views! And powdered flowers are lovely.

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Manumiina :) Kun luonto järjestää hyviä kohteita niin aina niistä jonkinlaisia kuvia saa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!