maanantai 30. marraskuuta 2015

XMAS

Muutama päivä sitten päivityksessäni kerroin käynnistä Viherkäisellä (puutarha/sisustusmyymälä). Sieltä lähti mukaan myös pakkaus, jossa valkoiset kirjaimet XMAS. Ne olisivat käyneet johonkin sisustukseen myös sellaisenaan, mutta meidän huusolliin ihan liian blankot. Samasta paikasta bongasin myös koristetikun, jossa taitaa olla saksanhirvi tms. Jotain polymeerimassaa vissiin materiaaliltaan ja vaaleanruskea väriltään. Pussillinen pieniä vaneritähtiäkin tuli ostettua.
Kirjaimet, koristetikku ja vaneritähdet passasivat yhteen ja eikun tuunailemaan niistä mieleinen.
Hahhaa, meikäläinen pystyy saamaan kirjoitusvirheen aikaiseksi vaikkapa neljän kirjaimen yhdistelmässä!!! Ei ollut enää korjattavissa kun huomasin vasta kuvat koneelle siirtäessäni. No mutta nämä kirjaimet kuitenkin olivat kyseessä :)Kirjainten korkeus on 7,2 cm.
Napsuttelin kartongista  lävistäjällä pikkuisia lumihiutaleita ja kiinnitin ne Gel Mediumilla kirjaimiin. Napsasin sarvipäästä tikun pois ja kiinnitin sen samalla aineella A-kirjaimeen. Sitten maalasin kaiken yli harmaalla maalilla.
Vaneritähdet embossasin hopeajauheella.
Harmaaksi maalatut kirjaimet ja sarvipää saivat seuraavaksi käsittelyn turkoosi- ja kulta Inka Goldeilla. Lopuksi kiinnitin embossatut tähdet ja lumihiutaleiden keskustoihin sekä eläimen sarviin kirkkaita strasseja. Vähän lumipastaa laitoin vielä kirjainten yläosiin ja kun pasta oli märkää niin ripottelin turkooseja mikrohelmiä siihen.

Pitää katsella vielä joku sopiva alusta, jolle liimaan kirjaimet kun vähän arveluttaa, että jos tuo A-kirjain sattuu kaatumaan niin ei välttämättä ainakaan sarvet pysy ehjinä.

Hyvää alkanutta viikkoa!8 kommenttia:

 1. Xams tai Xmas, lieneekö tuo niin tarkkaa... :D Tosi hienosti tuunatut! :)

  VastaaPoista
 2. Todella ihana ja ihastuin tuohon pieneen peuraan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli :)
   Just mietin, että pitäiskö käväistä ostamassa pari lisää, vois löytyä käyttöä ;)

   Poista
 3. Ei sille mitään voi,kun on kekseliäisyyttä ja taitoa tuunata.Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulriikka :) Ei sille tosiaankaan mitään voi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!