keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Lisää kukkia foamiranista

Nyt kun perustekniikka alkaa olla hallussa niin voi keskittyä ihan omiin versioihin. Jolloinkin tuli hankittua 36 värin soft pastellit, jotka ovat jääneet aika vähälle käytölle. Nyt kokeilin niitä valkoisen foamiranin värjäämiseen ja ihastus oli suuri. Tämä ratkaisi sen, että vastaisuudessa ostan vain valkoista  foamirania ja värittämällä saan lukemattomia värisävyjä kukkasiin. Lehtiin käytän edelleen valmiiksi värjättyjä vihreitä.
Kokeilin myös tehdä unikon. Vähän vielä hiomista terälehtien koossa ja mallissa. Pitää saa enemmän "lerppu" :) Mutta sinne päin, sanoisin.
Jotain tarkoitusta varten olen joskus hankkinut puisia kullanväriseksi maalattuja jalallisia kippoja. En ole niitä sellaisenaan mihinkään kelpuuttanut, mutta tuunattavaksi oikein hyviä. Nyt tuunasin kipon paksuhkolla gessokerroksella, johon tein struktuuria siveltimellä tökkien. Inka Goldit jälleen pelastuksena viimeistelyyn ja sisälle pala oasista ja kukat asetelmaksi. Muutaman pikkukiven laitoin vielä peittämään näkyvää oasista.

Unikon heteetkin värjäsin soft pastilleilla ja terälehtiin laitoin vähän turkoosiin vivahtavaa vihreää niin sain valkoisen luonnollisemmaksi.
Gardeniat värjäsin kahdella eri oranssilla

Tämä kukka-asetelma lähtee viemisiksi ystäville. Kukkaharjoitukset jatkuvat! Innostunut :)


10 kommenttia:

 1. Oioi, kuinka ihana kukka-asetelma ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana, minunkin jo piti kurkkia noita foameja. Upeuksia saa aikaan.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita! Ihanan pehmeät värisävyt.

  VastaaPoista
 4. Olet taas tehnyt taikojasi tuloksena upea kukka-asetelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina :)
   No, it´s not magic, it is foamiran :D

   Poista
 5. Oi että on ihastuttavia kukkasia. Olet kyllä mestari teit sitten, mitä teit. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!