maanantai 10. joulukuuta 2012

Atc-joulukalenteri 2012 Sailalta

10.12.2012
Jouluun on aikaa tasan kaksi viikkoa ja Sailan kalenterista aukesi kymmenes luukku.Tämän ihanan kortin kirkkaat värit sopivat piristämään maanantaiaamua, joka näyttää ulkona pikkuhiljaa valkenevan jälleen kerran varsin harmaana.

Kiitos Saila!

Kuten jo edellä mainitsin, säätila jatkuu harmaana, lunta ei ole satanut lisää ja lämpömittari näyttää -3,7. Maisema on siis edelleen aivan samanlainen kuin muutamana edellisenäkin aamuna. Laitankin tähän tänään vaihteksi digeilyn, jonka tein myöhään eilen illalla.Kollaasi muodostuu ainoastaan kahdesta kuvasta, mutta molempia olen käsitellyt jonkin verran, pilkonnut paloiksi ja taas uudelleen koonnut yhteen haluamaani muotoon.

Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille!3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti ja digeily myöskin.
  Hyvää alkavaa viikkoa myös sinne Raumalle. Meillä tänään vielä jouluostosten tekoa :)

  VastaaPoista
 2. Aina yhtä ihastuttavia ovat nämä kalentereiden kortit. Kivaa viikonalkua. Meilläkään ei nyt ole pakkasta kuin -5, ei tuule eikä tuiskuta, joten hyvä sää lähteä vapaapäivän ostosreissulle.

  VastaaPoista
 3. Kaunis aloitus tälle viikolle!
  Meidän mittarissa on pakkasta myös tuohon viiden paikkeille.Ei tuntunut kylmältä kun ei ollut mitään navakkaa tuulta.Olin liikkeellä aamusta, mutta shoppailu piti jättää vähälle kun olin labrassa ja olin paastonnut joten piti saada aamiainen.
  Hyvää alkavaa viikkoa Askartelupajaankin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!