keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Atc-joulukalenteri 2012 Sailalta

12.12.2012
Koska en tällaisten päivien "maagisuudesta" ole kovin innostunut, niin en odota että kello on 12.12. ja tyrkkäisin tämän sitten vasta esille. Minusta tällaiset päivämäärät ovat ihan hauskoja, mutta en ymmärrä niistä aiheutuvaa kohua. Ainutlaatuinen päivä on tänään, kuten oli eilinen ja tulee olemaan myös huominen. Koskaan ei enää tule samanlaista päivämäärää.
No se siitä ja Sailan kalenterista tuli kauniisti koristeltu joulukuusi ja koristelija seisoo tyytyväisen näköisenä vieressä!

Kiitos Saila!

Vihdoinkin säätilassa vähän muutosta. Eilen ja alkuyöstä sateli hissukseen lunta ja nyt ehkäpä viisi senttiä paksu uusi lumikerros peittää maata. Lämpömittari näyttää lukemaa -2,1 ja tuuli ravistelee välillä lumisia puita. Taivaanranta on valoisa, joten ehkäpä jopa aurinko tänään pilkistelee. Lunta alkaa olla sen verran,että mahdollisesti saavat jo hiihtoladun ajettua ja pääsisi kokeilemaan miltä hiihtäminen tuntuu.


4 kommenttia:

 1. Paljon on taas hienoja kortteja vaihdettu! Tämän päivän kortit ovat teillä molemmilla erityisen onnistuneet. Onkohan tässä päivässä kuitenkin jotain maagisuutta :)
  Lunta on täälläkin, mutta varsin harmaa päivä.

  VastaaPoista
 2. Veikeä kortti! Sai varmasti hyvälle tuulelle, kun aukaisit kuoren :)
  Hauska seurata myös teidän kalenterinluukkujanne.

  VastaaPoista
 3. Niin suloinen kuva on tuo luminen huvimaja penkkeineen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!