keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Hyvää Tapaninpäivää!

Kyllä minä niin tykkään joulusta, ei siitä mihinkään pääse! Sellaista sopivaa hössötystä ennen  ja sitten laskeutuminen ihanaan nautiskeluun. Vähän jo haikeus hiipii puseroon; kohta tämäkin joulu on ohi, mutta pujoteltuna muistojen helminauhaan siihen voi palata vuosienkin jälkeen.

Kuvakollaasissa vähän aaton tunnelmia.

Naapurin Vili-kissa kävi aattona tervehtimässä ja jäi sänkyymme ensin pesemään itsensä ja sitten otti kolmen tunnin nokoset. Piti jo ilmoitella Vilin henkilökunnalle,etteivät kaipaile! Ylhäällä oikealla huvimajan jouluruokailu; höyryävä bouillabaisse,valkoviini ja yrttipatonki.Lämpötila saatiin nostettua reiluun viiteen asteeseen,joten lampaantaljat ja lämmin vaatetus olivat tarpeen,mutta tunnelma oli upea. Pihalla jäälyhtyjä paloi toistakymmentä. Huvimajan rappusilla tuo vasemmalla oleva pienempi lyhty paloi muistona kaikille niille, joiden haudoille ei käyty kynttilää sytyttämässä.


Joulupäivä sujui sitten isolla porukalla jouluherkuista nauttien ja hauskaa pitäen.Kuvia en laita,koska ovat pääsääntöisesti henkilökuvia.

Tänään vielä vähän kahvitellaan sukulaisten kanssa ja oikeastaan jo odotan,että huomen aamulla menen verstaalle. Askartelusormet ovat jo vähän levottomat! Ensimmäiseksi onnittelukortteja alkuvuoden juhljoille saa alkaa värkkäilemään.

Laitankin tähän vielä yhden Toffifee-rasian tuunailun. Joululahjaksi lähti hyvälle ystävälle!

Hyvää Tapaninpäivää!

3 kommenttia:

 1. Hyvää Tapaninpäivää!
  Kiitos kuvista. En tiedä mikä niin kosketti, mutta vedet tuli silmiin kun niitä katsoin.
  Varmaan tuo kauneus ja rauhallisuus niissä.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia :) Kiitos; rasia ON upea ja kiitos myös kaikesta muusta joulupukin postista <3
  Mukavaa Tapaninpäivää Tiilivuorelle!

  VastaaPoista
 3. Hyvää, jo ehtoon puolelle kääntynyttä Tapaninpäivää!
  Tunnelmallisia kuvia, kiitos niistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!