maanantai 5. elokuuta 2013

Altered book aloitettu

Monta kuukautta sitten löysin kirpparilta eurolla nahkakantisen kirjan "Viisaita sanoja". Kirja on kooltaan 12x8,5x1,5 cm, ei sellanen virsikirjan kokoinen. Alkuperäinen suunnitelma oli toisenlainen, mutta kun ei sitä tullut aloitettua niin päässä muhikin uusi suunnitelma, altered book.
Tänään poistin kirjan sivuista yli puolet, jotta saan tilaa sivujen koristuksille.Kannet ovat todellakin ihanan pehmeää nahkaa, enkä niille kovin paljon mitään raaskinut tehdä. Halusin kuitenkin saada kirjoittajan nimen piiloon ja sen toteutin parilla stanssatulla kappaleella. Paperi on olemukseltaan vähän nahkamaista ja jostain kirjasta olen joskus napannut talteen. Stanssasin ja sitten embossasin shampanjan värisellä kohojauheella niihin pienen koukeron. Liimasin paikoilleen ja varmistin vielä haaraniiteillä. Kehys on Tim Holtzin ja maalasin sen ensin gessolla ja sitten värjäilin Distress Inkillä ja viimeistelin kultauskynällä. Kehykseen laitoin söpöliinin pikkutytön kuvan.
Tässä vielä pari yksityiskohtaa lähempää

Kirjassa oli niin viisaita sanoja, etten ymmärtänyt puoliakaan. Ajatuksena on tehdä siitä nyt vähän helppotajuisempi ja kuvitettu viisauksiin sopivilla tai sopimattomilla kuvilla...miten nyt milloinkin.
Laittelen kuvia tänne sitä mukaa kun aukeamia valmistuu.


5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta projektilta! Lisäkuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Varmaankin teet tästä jotain ihanaa. Odotellen.

  VastaaPoista
 3. Vaude hieno! Odotan innolla että saan nähdä sivujasi ;)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiinnolla odottelen tätä. Kauniit kannet.

  VastaaPoista
 5. Tästä tulee varmasti tois kaunis ja taiteellinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!