lauantai 10. elokuuta 2013

Nimipäiväkortti ja kuulumisia

Pojanpojista keskimmäiselle, Lassille lähti tällainen kortti tänään olevan nimipäivän johdosta. Kun pojat kasvavat niin tulee haastavammaksi tehdä kivoja poikamaisia kortteja, jotka eivät ole liian lapsellisia. Aika usein yritän keksiä jotain heidän harrastuksiinsa liittyvää korttiin, mutta tällä kertaa ei sellaista.

Olkapäävammaani liittyen seuraavanlaisia kuulumisia: Eilinen röntgenkuva ja lääkärinlausunto asiasta oli ihan hyvää kuultavaa. Luutuminen on edistynyt odotetusti ja ensi keskiviikkona on aika fysioterapeutille saamaan ohjeita, miten käden toimintakuntoon saattaminen suoritetaan. Siihen saakka vielä kantositeessä, paitsi saa välillä ottaa sen pois vaikkapa telkkaria katsellessa. Sain samalla tulokset luuntiheysmittauksesta ja luuni eivät ole mitään höttöä vaan tiheää tavaraa, eli sekin asia kunnossa. Tosin lääkäri oli sitä mieltä, että tämän ikäisen kannattaa syödä D-vitamiinilla höystettyä kalkkia jatkuvasti eikä kuuriluonteisesti kuten olen tähn saakka tehnyt.
Kaikki käyntini terveyskeskuksessa olkapääni johdosta, ovat sujuneet tosi mallikkaasti, aikoja on saanut nopeasti ja varsinkin röntgeniin on päässyt joka kerta vähän etuajassakin. Eilen jäi röntgenin ja lääkäriajan väliin parisenkymmentä minuuttia joutoaikaa ja seurailin siinä odotellessani ohikulkevia lääkäreitä ja hoitajia, jotka kiireisin askelin riensivät paikasta toiseen. Mieleeni tulivat jo edesmenneen appeni sanat: "Siel on vaa semmossi flikantirrrakkoi ja pojanklopei". Todentotta, näin on nyt käynyt itsellekin...kovin nuorilta kaikki ohikulkijat näyttivät! Itselläni on joka kerta ollut eri lääkäri ja hyvin nuori sellainen.Vaikkei heillä kokemusta vielä kovin paljon ole, niin heillä on uusimmat opetukset ja tiedot ja ovat käyttäneet vanhemman kolleegansa konsultointia parikin kertaa.Nuoret lääkärit eivät ole vielä leipääntyneitä ja heiltä on hymy ja ystävälliset sanat herkässä. Onneksi on noita flikantirrakoita ja pojankloppeja meitä hoitamassa!
Kiitos yhteisesti teille kaikille, jotka olette monissa kommenteissa pikaista paranemista toivotelleet...hyvältä on se tuntunut.
Minä puolestani toivottelen teille kaikille nyt oikein hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Mukava lukea näin hyviä uutisia <3 Hieno kortti!

    VastaaPoista
  2. Voi että on suloinen kortti pikku pojalle! Joka poika ei tällaisia saakaan.
    Paranemisia olkapäällesi:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!