sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Mixed Mediaa Teema-maaliskuu 6/9

Tilasin tällaiset leimasimet ja niitä kokeilin eka kertaa näihin kortteihin. Leimasin ensin koko kuvan akvarellipaperille ja värittelin akvarellikynillä kasvot, hiukset, kädet ja jalat. Seuraavaksi leimaisin kuviopapereille mekot ja puserot ja leikkasin ne irti ja liimasin vartalon päälle. Mekoissa olevat koristeet ovat kynsikoristeita. Myös punaiset kengät on leimattu, leikattu irti ja liimattu paikoilleen. Mustat kengät väritin.
Taustoissa on ensin kohopastalla sapluunan kanssa tehty kuviointi ja sitten väritystä misteillä. Ripottelin vähän valkoista ja hopeanväristä kohojauhetta sinne tänne ja kuumensin puhaltimella kartongin takaa niin että jauhe suli. Seuraavaksi leimasin koukeroita ja renkaita. Onnea-sana on tarrakirjaimista ja ympyröiden keskellä olevat kirjaimet (joista muodostuu onnea) tulostettuja ja leikattuja. "Tikkaus" reunassa on tussilla tehty.Haluaisin näitä leimasimia vielä lisääkin, mutta Suomesta saatavuus näytti aika huonolta.
Täällä lisää haasteeseen tehtyjä mixed media-töitä.

19 kommenttia:

 1. Hienot molemmat!
  Pitäisiköhän itsekin hankkia jo leimasimia kun maalaa kaikki siinä on hirvee työ ja sabluunoita, mutta kaikki kun hankkii on mielettömän kallista. Mutta jälkikin on erilaista, kuten sinun korteissasikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther Helmiä kommentistasi :)
   Kyllä itse maalattu on aina arvokkaampi kuin leimattu, mutta todellakin esim. kortteja valmistuu leimaten nopeammin. Kieltämättä on melkoinen rahasumma tuhraantunut leimasimiin,stansseihin ja sabluunoihin. Olen jo kerännyt niitä myytäväksikin, mutta en ole ehtinyt/toimeentunut kuvaamaan niitä, jotta saisi tänne blogiin myyntiin.

   Poista
  2. Laita esille vain,ehkä siellä on minuakin kiinnostavaa :)

   Poista
  3. Pitää yrittää lähiaikoina saada edes osa myyntiin.

   Poista
 2. Ihanat kortit! Lähikuvassa näkyy hyvin hienot pintakuviot. Paljon olet vaivaa nähnyt kaikissa pienissä yksityikohdissa!

  VastaaPoista
 3. Ovatpa kauniita. Tuo taustakin niin upeasti tehty. Leimasimilla saa todella nopeasti kuvan aikaan, verrattuna piirtämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Leimasimet puoltavat paikkaansa monessa tarkoituksessa, mutta piirrettyyn tekijä on antanut enemmän itsestään. Yritän opetella piirtämään, jotta voisin sitäkin leimailun ohella käyttää. Pitäisi löytää sellainen oma tyyli piirtämiseen ja se on vielä pahasti hakusessa, saa nähdä löytyykö koskaan ;)
   Taustoja on kiva tehdä kun niihin voi kokeilla vaikka mitä ja tosi harvoin ihan piloille menee, sillä aina voi taas lisätä jotain ja naamioida epäonnistumiset.

   Poista
 4. Ooh, ollapa vielä nuori ja nätti!
  Ja hoikka :D

  Kauniita kortteja ja kiva nuo lähikuvat, joista näkyy tuo tekstuuri hyvin.

  Saisikohan noita leimasimia ja muita tarvikkeita halvemmalla jostain ulkolaisesta verkkokaupasta? En tiedä, mutta tuli vaan mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SusuPetal :)
   Katselin Amazon.comista, jossa laaja valikoima näitä paper doll-leimasimia, niin hinnat olivat aika korkeita. Punnan kurssin heilahteluistako johtunee. ei kylläkään ole vertailukohtaa kun missään suomalaisessa nettikaupassa ei tällä kertaa näitä löydy ja nuo minun ostamani olivat tarjouksessa. Olen lähettänyt kaksikin kyselyä erääseen suomal. nettikauppaan, jos saisivat hankittua, mutta en ole saanut vastausta. Pitänee uusia kysely taas.

   Poista
  2. Mitäs mä ny punnasta puhuin, siis dollaria tarkoitin 😀

   Poista
 5. Paljon olet taas nähnyt vaivaa, mutta kyllä se töissäsi näkyy. Tosi upeat taustat taas, niitä en lakkaa ihmettelemästä.

  Kohta saamme alkaa jännittää, mitä Millin on päämme menoksi keksinyt ensi kuuksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna :)
   Varmaankin Millin keksii päämme menoksi jotain kivaa ja haastavaa ;)

   Poista
 6. Kivat leimasimet omistat ja niillä saa niin kauniita hahmoja kortteihin ja mihin vaan. Ihastelen joka kerta, olipa kyseessä haaste tai muu työsi, noita taustojasi. Siinä olet kyllä mestari tekemään pieneekin juttuun hienon pohjan. Hienoa työtä jälleen :-)

  VastaaPoista
 7. Olen itsekin joskus katsellut noita leimasimia ja hienosti olet niitä käyttänyt, upea työ.

  VastaaPoista
 8. Leimasimet ja muut korttihilpetöörit ovat tyttäreni heiniä, hän on niitä tilannut jostain ulkomailta, en vaan tiedä mistä. Minä tyydyn ihastelemaan noita taustojasi, ne ovat tosi kauniita niin väreiltään kuin pinnoiltaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!