tiistai 3. maaliskuuta 2015

Onnittelukortti 11-vuotiaalle tytölle

Tykkään ja olen aina tykännyt naamioista. Niissä on mielestäni joku sama viehtymys kuin takaapäin kuvatussa ihmisessä. Salaperäisyys se varmaan on, joka kiehtoo. Jää mielikuvitukselle tilaa kun kaikkea ei ole paljastettu.
Kuvatiedostoistani löysin muutaman venetsialaisen naamion kuvan, joiden alkuperää en muista.
Käytin niistä yhtä korttiin (koko 21 x 9 cm), joka lähti 11-vuotiaalle sukulaistytölle. Kirjekuoren tein skräppipaperista.


Vähän fiksailua ja korostusta ohuilla tusseilla, muutamia strasseja  sekä metallinen kulmakoriste ja roomalainen yksitoista. L-kirjain on leimattu, samoin kuin perhoset kirjekuoressa.

Edit; kortinsaajalta tuli tekstari, jossa hän kiitti kauniista kortista ja kysyi, että oliko ihan sattumaa että naamion kasvot ovat kuin hänen kasvonsa? Tarkka tyttö. Oli muutama naamiovaihtoehto käytettäväksi ja just tuosta syystä valitsin tämän kyseisen kun minustakin siinä on paljon synttärisankarin piirteitä. Eli onnistui tämä kortti :) Ihana saada tuollaista palautetta <3

9 kommenttia:

 1. Kivasti erilainen kortti; tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina :)
   Minulla on tilauksessa värityskirja, jossa on naamioita. On vaan valitettavasti kustantajalta loppu, mutta eiköhän se joskus tule.

   Poista
 2. Oooh miten upea! Minä tykkään kanssa kovasti naamioista ja olen kanssasi täysin samaa mieltä että se salaperäisyys niissä kiehtoo. Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Ei voi muuta sanoa kuin VAU, ihana ja salaperäinen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!