maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tuikkukippojen uusi ilme

Olen varmaan tullut aikaisemminkin maininneeksi, että viihdyn kirjakaupoissa, niin kivijalkakaupoissa kuin nettikaupoissakin. En välttämättä osta yhtään mitään, mutta nautin katselemisesta. Rauman Suomalaisessa Kirjakaupassa käyn aika usein joko asialla tai muuten vaan. Miten tämä nyt liittyy otsikkoon? No siten, että käydessäni Suomalaisessa kirjakaupassa osui silmiini kori, jossa oli pilkkahintaan nauhoja yms. Siellä oli myös rulla ikkunateippiä, jonka levys on 76 mm ja pituutta 2 m ja hintaa huimat 1 euro. Pakko ostaa kun halvalla sai :) Siinä se on rulla työpöydällä ollut ja odottanut käyttöä. Viikonloppuna muistin jossain välivarastossa olevan neliön mallisia lasikippoja ja otin ne esille. Kippojen koko 8x8x8 cm. Olipa just sopivan levyistä ikkunateippi niihin. Tai ei se oikeastaan teippiä ole kun ei siinä mitään liimaa ole. Sellaista kalvoa, joka tarttuu sinällään lasiin ja voi tarvittaessa poistaa vain vetäisemällä irti.
Päällystin yhteensä neljä lasikippoa ja tykkään lopputuloksesta kovasti. Kolme on huvimajan pöydällä ja yksi olkkarin pöydällä.

Parhaillaan tuulee ja sataa ja on aika pimeääkin, joten ei muuta kuin uusi tuikkukippo käyttöön ja tunnelmaa iltaan.

12 kommenttia:

 1. Hyvä esimerkki siitä ettei aina tarvita kymmeniä työvaiheita ja monenlaisia materiaaleja kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :)
   Joskus pääsee vähällä rahalla ja vähällä vaivalla kauniiseen lopputulokseen.
   Itse kun tykkään monivaiheisista hommista,joissa voi kokeilla kaikenlaisia mömmöjä, niin oli välillä kiva tehdä jotain tosi simppeliä, joka valmistui nopeasti :)

   Poista
 2. Tosi kauniita. Onnistunut tuunaus :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita!
  Se on staattiseti tarttuvaa "teippi".
  Myös Etola myy leveimissä rullissa ja voi käyttää vaikka mihin lasin pintaan.
  Jos haluaa myös ikunaakin etti nyt kaikki paista ulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :)
   Just sitä samanlaista kuin leveänäkin saa ostaa.

   Poista
 4. Hieno oivallus on! Tuli kaunis lopputulos. Hyvä tietää, että tuollaistakin on. Tässä on ihana pitsikuvio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   En ole minäkään tiennyt, että tuollaisia kapeitakin on, mutta nyt sattumoisin bongasin. Leveitä tiesin olevan ja etsiskelinkin keväällä erääseen ikkunaan, mutta en löytänyt mieleistäni kuviota.

   Poista

Kiitos kommentistasi!