tiistai 22. joulukuuta 2015

Laskeudutaan jouluun

Lumeton joulu on tosiasia, eikä sateita lähipäivinä saada juurikaan missään olomuodoissaan ja lämpötilat näyttäisivät pysyttelevän muutamassa plusasteessa ja aurinkokin osin paistelee. 
"Otturi"-Vilikin tuli isännän kanssa samalla oven avauksella sisälle, kiersi kaikki huoneet ja  totesi, ettei olohuoneessa ole mitään siivousta meneillään, valtasi sohvan ja veteli siinä sikeitä monta tuntia. Aikanaan heräsi, venytteli ja meni oven taakse pyytämään ulos. On niin mutkatonta tuo kissan vieraileminen, ei siinä lupia kysellä ja turhia selitellä :)

Pihlaja-angervossa on yleensäkin talvisin aika kookkaat silmut, mutta nyt silmut jo aukeilevat. En aikaisemmin ole jouluna tuota ilmiötä havainnut, mutta ei sen puoleen ole ollut yli kymmenen asteen lämpötilojakaan.

Tarhakylmänkukkakin kuvittelee, että ollaan huhtikuussa, muutaman nupun on tökännyt
Marraskuun alussa istuttamani krookukset kasvavat kovaa vauhtia
Blogi hiljenee nyt ja uusia kuulumisia sitten ennenkuin vuosi vaihtuu. 
Toivottelemme Väinö-tontun kanssa kaikille lukijoille 

Tunnelmallista ja Rauhallista Joulua


15 kommenttia:

 1. Rauhallista ja hyvää joulua Tiilivuorelle <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulua! Liisa

  VastaaPoista
 3. Rauhallista ja tunnelmallista joulua teillekin :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää Joulua toivottelen minäkin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Iloista joulua myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. Valitettavasti tännekään ei tullut lunta ennen kuin ihan vähän eilen. Jospa sitä vielä. Mukavaa uuden vuoden odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Täti Punainen :)
   Lunta ei saatu koko joulun aikana, mutta myrskytuulta kylläkin.Nyt on lähes tyyntä, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja muutama pakkasaste, niin tosi kaunista ilman luntakin :)

   Poista
  2. Täällä satoi eilen illalla kovan tuulen mukana lunta ehkä sentin, pari ja nyt on pakkasta liki -9. Aurinko yrittää ujosti kajastella :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!