lauantai 19. joulukuuta 2015

Viisi yötä jouluun

Vihdoinkin meidänkin huusollissa on tehty jotain muutakin joulua varten kuin askarreltu. Pikkusiivouksia kohteissa, jotka viikkosiivouksissa ohitetaan olan kohautuksella, taatelikakku ja saaristolaislimput on paistettu, joulukukka-asetelmat tehty ja lahjapaketit ovat valmiina. Jouluruokien materiaalit alkavat olla hankittuina ja reseptit valmiiksi katsottuina. Tykkään oikeastaan kaikesta muusta jouluun liittyvästä, mutta kauppojen ruuhkat ovat lievä kauhistus. Kun voin todeta, että kaikki on kotona niin voi rauhoittua vain siivoilemaan, leipomaan ja valmistelemaan ruokia. Nautin siitä kun ei enää tarvitse lähteä minnekkään. Vielä ei ihan niin hyvällä mallilla ole, viimehetken ruokaostoksia on hoitamatta.
Tokihan piti antaa itsensä vähän vielä jouluisia askartelujakin tehdä :)
Kaapista löytyi punottu vanha kranssi ja tein munakennoista sen keskelle ruusuja. Maalailin pensselillä puolihuolimattomasti valkoisella gessolla, vähän lumipastaa, kimalleliimaa ja mikrohelmiä ja kuinkas sattuikaan, se sopi kivasti aikaisemmin tuunaamani peilin päälle.


Soodataikinaan hurahdin ja tänään tein uuden taikinasatsin ja siitä isompia sydämiä. Ne ovat kuivumassa ja huomenna niistä kuvia.

Oikein hyvää 4.adventtia ja  muistakaa nauttia jouluvalmisteluista. Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka <3

4 kommenttia:

 1. Hyvällä mallilla teidän jouluvalmistelut, minullakin on oikeastaan vain siivous tekemättä. Näin kun on tullut vanhemmaksi niin ei enää stressaa joulun kanssa, joka vuosi se on juhlittu ja hyvin on mennyt. Aina olen nauttinut joulunlaitosta ja niin tänäkin vuonna. Kiirehtimättä paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija :)
   Vuosi vuodelta on hellempi itselleen ja usko joulun jälkeiseen elämään vahvistuu.Tykkään joulusta ja siihen valmistautumisesta, mutta eipä haittaa vaikka jotain suunniteltua jäisikin tekemättä.

   Poista
 2. Kauniilta näyttää :) Ja edelleenkin se joulu tulee ja menee ilman suurempia ponnisteluja... ;)
  Hyvää neljättä adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :)
   Vain sen verran kuin itsestä hyvältä tuntuu.
   Tosin 13 rakasta läheistä joulupöydän ääressä varmaankin haluavat jotain syötävää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!