maanantai 14. tammikuuta 2013

Arkkikaupan haaste #35

Arkkikaupan haaste #35 jää ainakin toistaiseksi sen viimeiseksi haasteeksi ja aihe on vapaa, eli kaikki käy.
Olin eilen katsomassa elokuvan "Anna Karenina", joka perustui Leo Tolstoin samannimiseen romaaniin. En ole aikoihin nähnyt niin hienosti tehtyä elokuvaa, ihan mielettömän upeaa katsottavaa. Täyttä nautintoa kaksi tuntia ja kymmenen minuuttia. Välillä oli sellainen olo,että olisikin katsomassa teatteria eikä elokuvaa. Jäin sen verran elokuvan lumoihin,että piti siitä kortti (4x4 tuumainen) tänään värkätä!

"You can't ask why about love"
Näissä upeissa tunnelmissa haluan kiittää Arkkikaupan Annea kivoista haasteista ja toivottaa hänelle onnea ja menestystä!

3 kommenttia:

 1. Hieno, tyylikäs kortti! Ja nuo kattokruunut...ah :) Kiitos osallistumisesta Arkkikaupan haasteeseen.

  VastaaPoista
 2. Katselin juuri tänään Suomalaisessa Kirjakaupassa ko. kirjaa, jota myydään nyt pockarina. Olen sen joskus lukenut, mutta en muistanut, että se on niin paksu! Täytyypä käydä katsomassa leffa.
  Hienon kortin olet digeillyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän kirjassa on paksuutta ja Tolstoin tyyliin aika raskassoutuista kerrontaa. Olen myös joskus kirjan lukenut ja usein on käynyt niin, että elokuvan jälkeen pitää lukea uudelleen, mutta nyt taidan jättää tuon "jälkihoidon" tekemättä. On niin hyvä fiilis elokuvasta ettei kirjan lukeminen voi sitä ainakaan parantaa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!