torstai 24. tammikuuta 2013

Enkulin käsityöt haaste#1

Kiva uusi haaste löytyi täältä. Aiheeksi on annettu Yölinnun "Minne maailma kuljettaa".
Kaunis ja koskettava biisi. Heti ensi tahteja kuunnellessa mieleen nousi kuva sateenvarjolla lentävästä tytöstä. Löytyisiköhän se vielä kuvatiedostoistani...siitä lähtisi tarina. Löytyihän se pitkän etsiskelyn jälkeen.Muutama kuva lisää ja kun aikani niitä työpöydällä pyörittelin niin syntyi tällainen digikollaasi.

Kaukana tuntemattoman meren takana on satujenlinna, jonne tyttö haluaa päästä ja sehän onnistuu vain siten,että antautuu rohkeasti maailman tuulten kuljetettavaksi. Sateenvarjollaan tyttö voi ohjailla oikeaan suuntaan.
Meillä kaikilla on omat satulinnamme. Ellemme uskalla irroittaa jalkoja maasta, emme ikinä pääse linnaamme. Pitää antaa unelmille vauhtia ja vaikka välillä vähän pelottaisikin niin rohkeasti on jatkettava matkaa kohti  päämäärää. Ei pidä sulkea varjoa, sillä silloin on edessä  putoaminen. Varjo auki ja menoksi!

2 kommenttia:

  1. Ihanasti varjo kannatteleekin pientä tyttöä ja han pääseekin perille. Olipa kivaa kun osallistuit haasteeseeni. Olenkin saanut ihailla hurmaavia töitä - kuten tämäkin. Onnea Sinulle arvontaani.

    VastaaPoista
  2. Ihana tarina ja siihen hienosti sopiva kuvakollaasi.
    Ihastuttava kokonaisuus.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!