tiistai 22. tammikuuta 2013

Digikollaasit kuvakirjaksi

Alkuvuoden suunnitelmiin kuului mm se,että saatan digikollaasini käsinkosketeltavaan muotoon. Tänään posti toi kirjan! Ifolorin A4 vaakatasossa olevaan kirjaan siirtelin reilut sata tekemistäni digikollaaseista. Sivuja on 26. Paljon jäi kollaaseja kirjasta pois,mutta valitsinkin siihen ne, joista eniten itse tykkään. Olen tyytyväinen valitsemaani kansivaihtoehtoon ja niin myös sivujen taustavaihtoehtoon. Painatus on tosi laadukas ja paperi kaunista hieman silkinhohtoista ja tuntuistakin.Tässä vähän maistiaisia kuvakirjasta:


Sen verran jäi innostusta asiaan,että kun digikollaaseja varmaan jatkossakin tulee tehtyä niin nekin aikanaan kuvakirjan muodon saavat. Myös käsintehdyistä korteista ja muistakin askarteluista olisi kuvakirjan tekeminen mielessä. Joskus...

Digikollaaseja löytyy myös blogista kun painat yläpalkista kohtaa digeilyjäni.

10 kommenttia:

 1. Upea kokonaisuus! Minulla ollut mietintämyssyssä atc-korttieni saattaminen kirjan muotoon, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi... Tökkii tuo tietsikan kanssa toimiminen. Oliko hankalaa tehdä sen ohjeen mukaan kirjaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut yhtään vaikeaa eikä hankalaa tehdä. Ihan ekaa kertaa tutustuin ohjelmaan ja innostuin samantien kirjan kokoamaan. Taisi siinä kolmisen tuntia kulua kaiken kaikkiaan.
   Tapio innostui myös ja kokoaa parhaillaan viereisellä koneella kirjaa Sorrenton valokuvauskurssista :)

   Poista
 2. Noin hienoista kollaaseista kannattaakin teettää kirja.
  Eihän sitä koskaan tiedä, milloin koneelta lähtevät bittitaivaisiin. Että senkin varalta hyvä olla olemassa.
  Varmaankin kuva-albumit tulevat taas suosioon niin kuin on käynyt vinylilevyillekin. Niitä nyt harrastetaan taas. Nostalgia kunniaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kuvatiedostot varmuuskopioitu useammallakin tavalla, mutta on se vaan hieno ottaa oikein konkreettinen kirja käteen ja katsella sitä.Siinä on enempi tunnelmaa!!!
   Uskon myös kuva-albumien uuteen tulemiseen varsinkin kun nyt on näitä helppoja ja suhteellisen edullisia tapoja niiden värkkäilyyn.Tämä minun albumini maksoi postimaksuineen 30,40 euroa.

   Poista
 3. Wau! Tulipas siitä hieno! Tämä pitää nähdä livenä!

  VastaaPoista
 4. onpa hieno juttu;) olet tosi taitava näissä digi asioissa...

  VastaaPoista
 5. Tämä on ihan huippu juttu! Tuota kirjaa kyllä selailee vuodesta toiseen. Oot niin taitava näiden digijuttujen kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Upea kirja! Pitäisi kyllä itsekin ATC-korteista...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!