lauantai 30. elokuuta 2014

Elokuun joulukortit

Heinäkuun jätin suosiolla väliin joulukorttien tekemisessä, koska niitä näyttää valmistuvan yli tarpeen. Ystäväni Pian kanssa olimme sopineet muutaman tunnin askartelutuokiosta verstaallani. Aloitimme puoliltapäivin ja sitten mopo karkasikin käsistä. Ei maltettu lopettaa ja Pia päättikin jäädä yöksi. Neljän ajoissa aamulla menimme nukkumaan ja yhdeksältä jo olimme aamiaista syömässä ja sitten verstaalle jatkamaan ja melkein ilta taas oli käsillä kun saimme lopeteltua. Askartelun lomassa pohdimme välillä syvällisiä, välillä nauroimme ihan hervottomasti ja tulihan maailmaakin pikkasen paranneltua. Voimaannuttavaa ja puhdistavaa... Kiitos Pia <3
Mm nämä elokuun joulukortit tuli tehtyä
Kokeilin ensimmäistä kertaa näitä kahta tuotetta. Kohojauhetta, jossa on valkoista, turkoosia ja kultaa antoi todella kauniin lopputuloksen sekä Snow Marker-kynää, jonka pieni tippa puhaltimella kuumennettaessa turpoaan ihanaksi pehmeäksi palleroksi. Sopii hyvin lumihiutaleiksi ja kaikenlaiseen pikkutehostukseen, vaikkapa tonttulakin reunukseen tms. Ihastuin molempiin tuotteisiin kertaheitolla.

8 kommenttia:

 1. Kyllä on kivaa, kun saa askarteluseuraa. En yhtään ihmettele, jos silloin ei malta lopettaa.
  Tiskirättikommentista... Ei jättänyt pyyhkiessä raitoja, rantuja, mutta en tiedä, jos eri pintamateriaaleja pyyhittäessä on eroja. Yhden voi vaikka virkata kokeeksi ja katsoa, toimiiko omassa huushollissa. Ja kuten kirjoitit on mukava pikkukäsityö ottaa mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina! Pitääpä käydä ostamassa lankaa niin saa mukaan Lapin reissulle pitkää automatkaa ja iltapuhteita varten.

   Poista
 2. Valtavavan kauniita ja niin tunnelmaltaan jouluisia.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja. Mulla on kans tuota kohojauhetta.

  VastaaPoista
 4. Oh, you've made such very beautiful and frosty cards, it seems like you and your friend had a wonderful time. I enjoyed reading about your art materials too,

  VastaaPoista
 5. Upeita,onkos tämä kenen valmistajan leima?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!