perjantai 29. elokuuta 2014

Luonnoskirjan kannet

Ostin muutama viikko sitten Suomalaisesta kirjakaupasta luonnoskirjan (16 x 21 cm), jossa oli valkoiset canvas-kannet. Nyt kannet ovat saaneet väriä ja härpäkkeitä pintaansa ja lehdet sitten aikanaan pikkuhiljaa jotain sisältöä.

Ensin sivelin gessolla kannet ja senjälkeen etukanteen liimailin pitsejä ja kahden erilaisen sabluunan avulla tein struktuuripastalla kuvioita. Päälle oranssia ja vihreää akrylimaalia vedellä laveeraten. Misteillä vähän lisäväriä ja vivahteita. Metalliset härpäkkeet ja lantit gessosin ja sitten mistejä päälle ja hiekkapaperilla hiosin kuviot esille. Takakannen jätin ilman koristeita.
Vielä muutama yksityiskohta:


Ilokseni huomasin käyttäneeni oranssia! Värit tekevät tulemistaan sekä pukeutumiseen että askarteluihini...mistähän se kertoo?

8 kommenttia:

 1. Katselin tuota samaa kirjaa, mutta en ostanut. Yksi toinen kirjaprojekti on kesken, esittelen sen kunhan se valmistuu. Aslakista palattu ja vihdoin pääsi tänne omaan "studioon" :) Ihana kirja, kaunis väritys.

  VastaaPoista
 2. Kaunista kädenjälkeä mixed-medialla tehtynä. Mitähän sivuilta löytyneekään jatkossa....?
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa jälkeä olet tehnyt! Sinulla on luovuus puhjennut uuteen, upeaan kukkaan! Kaikki viimeaikaiset kädentyösi ovat olleet erityisellä tavalla kauniita!!

  VastaaPoista
 4. Värimaailma on niin suloisen ihana!

  VastaaPoista
 5. IHANAT. Todella upeat värit ja kauniit koristeet.

  VastaaPoista
 6. Kiitos mieltä lämmittävistä kommenteista <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!